2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
عزیزم اگه زنی هستی که مسائل مالی برات مهمه و  میخوای در آینده راحت و بی منت خرج کنی، قبل ازدواج ...

آره خیلی دوست دارم بی دغدغه خرج کنم

حالا که امتحانشو رد شد! الان چی کار باید کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره راس می گی خودم هم دیگه فکر می کنم تعارفاش الکیه 

اصلا خرج رستوران و خوردنی رو پای لارج بودن و خرج کن بودن طرف نذارید، چون مردا برای شکم شون خوب خرج میکنن، ببینید برای شما چقدر اهمیت قائلن بدون شکم و منفعت خودشون

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
اصلا خرج رستوران و خوردنی رو پای لارج بودن و خرج کن بودن طرف نذارید، چون مردا برای شکم شون خوب خرج م ...

چه خوب گفتی    

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره خیلی دوست دارم بی دغدغه خرج کنم حالا که امتحانشو رد شد! الان چی کار باید کنم

خرج دندانپزشکی رو بگو بده، رک و بی تعارف 

بعدم خرید لباس برو عکس العملش رو ببین

پاساژای شیک ببین رفتارش چطوره استرس میگیره و میخواد در بره یا نه و یه چیزی بخر، تو حرفات اصلا نگو من اهل خرجم چون فیلم میاد تا ازدواج کنین، فقط تو عمل بسنج

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
دعوا نشه؟    

ببین با این عقیده جلو نره که دعوا نشه

اگه قرار باشه سر این مسائل دعوا و دلخوری پیش بیاد یعنی نامزدت خسیسه و دورش حتما یه دایره قرمز بکش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

عروسیتون کی هست؟اگه نزدیکه بگو من روحساب حرف تو کرم برداشتم وگرنه میخاستم برم دندونمو درست کنم حالا عیب نداره کرم هم میخاستم ولی دندون میوفته برا بعد عروسی .که ینی باید دس کنی توجیبت☺

خرج دندانپزشکی رو بگو بده، رک و بی تعارف  بعدم خرید لباس برو عکس العملش رو ببین پاساژای شیک ب ...

دقیقا اینکارا رو بکن زودتر بشناسش یه روزم یه روزه دست دست نکن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫