2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست

عزیزم اگه زنی هستی که مسائل مالی برات مهمه و  میخوای در آینده راحت و بی منت خرج کنی، قبل ازدواج طرفتو امتحان کن حتما!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس تعارف کردی

و اینکه از اول اینطور عادتش دادی

اشتباه من رو نکن

من و نامزدم باهم بیرون میرفتیم چیزی خوشم میومد میگفت از بابات پول بگیر بیا برش دار

خیلی خرج میکرد تازه تنهایی هم نمیذاشت برم خرید😁😁😁😁😁😁😁

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

ب نظرم ايندفه خريدارو كنسل كن اگهميتوني 

از دفه بد ديگه رك بهش بگو چي ميخاي

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
تازه یه بارم من بلیط تئاتر گرفته بودم 80 تومن بعد ده دقیقه دیر رسید نذاشتن بریم تو بلیطا سوخت اونم ا ...

خب همون دیگه زن که تودوره نامزدی ازین کارا نباید بکنه فوقش روز مرد یا تولد ی چیز سبک بگیره بگه تازه ازپول توجیبیه خودمه ازبابام نگرفتم که طرف عذاب وجدان بگیره😐اون الان فکر میکنه تو جیبت پُره

خب الان من چطوری ازش پولو بگیرم چطوری بگم بهش؟ حس می کنم خیلی شخصیتم خورد می شه. خودشم خبر داره پولی ...

عزیزم منم مثه تو کم رو هستم ولی بعد یه سال دارم کم کم خجالتو میزارم کنار درستشم اینه

چطور اون ب روی مبارکش نمیاره میدونه تو نداری

بهش پیام بده بگو کنسل کردم خریدو فعلا دندون پزشکیم واجب تره

فرداشم ببرش حضوری برات بگیره

یعنی انقد نداره پول کرم بده بت؟!

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من خیلی رعایتشو می کنم. خرید هم اگه رفتیم با هم همش خرده ریز گرفتم در حد زیر 50

من الانشم اینجوریم اونن همیشه تعریفمومیکنه البته خدایی پول تودستش باشه کوتاهی نمیکنه خداروشکرتواین زمینه مشگلی باهاش ندارم

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
بگو تئاتر نمیام کرم برام واجب تره 

آخه تئاتره هم دوست دارم برم   ولی اصلا قرار نبود بلیط بگیریم.

ها اینو بگم راستی، تا حالا به من کادو نداده. بعد اون روز بهش گله کردم

بعد دیشب یهو گفت به عنوان کادو بلیط تئاتر واسه 14 ام گرفتم

(حالا اصن شما بگید بلیط کادو محسوب میشه؟؟ اونم وقتی می گی از قبلش؟؟؟)

بعد یهو گفتم نههههههههه چرا اینکارو کردی 14 ام رو نگیر نوید محمد زاده از 15 ام میاد

گفت نگرفتم :|

بعدم دیگه روز خالی نداره فعلا اون تئاتره

همه بلیطاش فروش رفته

:| :| :|

ب نظرم ايندفه خريدارو كنسل كن اگهميتوني  از دفه بد ديگه رك بهش بگو چي ميخاي

منم موافقم مردا تعارف بردار نیستن

رک باید بهشون بگی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

حالا واجبه برين تئاتر

ميگفتي من رو تو حساب كردم كرم خريدم پول خودمو ميدم ب دندونام 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
عزیزم تو این مسایل باید زرنگ بود وقتی دیدی نوشته پرداخت در محل می رفتی از اطلاعات کارتش برای  خ ...

وای راست می گیا باید همین کار رو می کردم من چقد کم عقلم

آخه تئاتره هم دوست دارم برم   ولی اصلا قرار نبود بلیط بگیریم. ها اینو بگم راستی، تا حالا به ...

حلقه هم نگرفته؟!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
آخه تئاتره هم دوست دارم برم   ولی اصلا قرار نبود بلیط بگیریم. ها اینو بگم راستی، تا حالا به ...

خب ببین خیلی امتحانش کن تا عروسی نکردی

تئاتر کادو نمیشه عزیزم

چن وقته نامزد کردی وضع مالیش چطوره؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫