2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست

واسه تئاتر هم گفتم این که نشد کادو

گفت دیشب دیدم ناراحتی گفتم الکی اینو بگم کادوعه که خوشحال شی کادوی الکی

بعد گفتم پس به فکر باش یه کادوی خوب بگیر زودتر 

اصلا از پر رویی خودم در شگفتما

حالا فردام باش رفتم بیرون باز بش می گم برای کادو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلی باهاش کنار اومدم تا حالا هی می گم پولاتو جمع کن ، جای گرون نریم، بیخودی چیزی نخریم. بعد اینج ...

افرین ب فکر پولدارشدن جیب نامزدت باشه نه ب فکر خودت مهم اونه شما ارزشی نداری پول مهم 

خب حلقه رو همینجوری نمی دن که باید بیان مراسم بعد بدن

بعد تموم شدن خواستگاریا قبل عقد میدن، بعد جواب قطعی مثبت

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
واسه تئاتر هم گفتم این که نشد کادو گفت دیشب دیدم ناراحتی گفتم الکی اینو بگم کادوعه که خوشحال شی کاد ...

حواست باشه اینا فقط حرف نباشه، اگه فیلم باشه بالاخره کم میاره خصوصا که عقدت هم نزدیکه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
خب اینا اصلا خونه ما نیومدن که هنوز

الانه ک باس جواب همه کارای کرده و نکرده رو پس بدی😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
خب اینا اصلا خونه ما نیومدن که هنوز

پس نامزد اسمی هستید فقط

فکر کردم خونواده ها اکی ان.

پس هنوز فرصت محک زیاده.

پس نامزد اسمی هستید فقط فکر کردم خونواده ها اکی ان. پس هنوز فرصت محک زیاده.

ببین جریانش پیچیده س. یعنی واسه خودمون ساده س ولی چون خانواده ی ما کلا رسم و رسومی نیست و با بقیه فرق داره شاید واسه بقیه پیچیده س

ما فامیلیم. همه هم الان می دونن ما با همیم. ولی چون قبلا یه بار باز صحبت می کردیم و درست یه هفته قبل خواستگاری من زدم زیر همه چی (در حد این که مادرش طلا و اینا هم خریده بوده و خیلی بهش برخورده بود اون موقع) گفتن حالا مشاوره هاتونو تموم کنید خودتون تصمیم بگیرید بعد رسمیش کنید. دیگه رسمی کردنه میشه عقد. خواستگاری اونجوری و آشنایی واسه بعد خواستگاری و نامزدی و اینا در کار نیست. بعد عقد هم دیگه تموم می شه همه چی. الان فقط این مشاوره هم تموم شه مونده، و یه مسئله شغلی که جای زندگیمونو معلوم می کنه و باید تکلیفش مشخص شه اول، و خانواده منم یه شهر دیگه ن مامانم یه جا بابام یه جای دیگه. منتظر هماهنگ شدن همه ی این چیزا با همیم

ببین جریانش پیچیده س. یعنی واسه خودمون ساده س ولی چون خانواده ی ما کلا رسم و رسومی نیست و با بقیه فر ...

قبلا تاپیکاتو به صورت کلی یادمه، شهرت و اینا رو

پس اگه این بارم مشکل پیش بیاد وجهه تو خراب میشه. ولی با توجه به همون تاپیکا میگم خیلی بیشتر دقت کن و بسنج. دوست پسر قبلیت خیلی روت تاثیر گزار بوده چون اینطور که گفتی شرایطش ایده‌آل بوده. اگر قرار باشه کسی باهاش مقایسه بشه و خیلی ازش پایین تر باشه واقعا اذیت میشی. بنظرم عقد رو بنداز عقب و آشنایی رو طولانی کن تا با خیال راحت و مطمئن تصمیم بگیری.

ببین جریانش پیچیده س. یعنی واسه خودمون ساده س ولی چون خانواده ی ما کلا رسم و رسومی نیست و با بقیه فر ...

افرین خوب گفتی فعلا دیگه کادو رو نگو حالا هی ضایع بازی بزار ببین میخره یا نه ولی دندونو باهاش برو بعدم اون صحبتاروکه گفتم انجام بده موفق باشی 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت