2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
فکر کنم همونم. ولی من همیشه ازدواجی بودم    

جووونم. ان شالله ازدباج عااوولی داشته باشی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ اخ  اين پسرا كه ميگن  دوتومن.ش ميدي  مث اين معتادا  دوتومن داري  ...

دبیرستانی که بودم مامانم روزی پونصد تومن پول تغذیه بم می داد جمع می کردم ش ارژ دو تومنی می گرفتم هزار تومنشو می فرستادم واسه دوس پسرم   

من داشتم باهاش صحبت می کردم بهش گفتم من کرم رو به حساب تو گرفتم و پولمو لازم دارم واسه دندونپزشکی ...

همین روند رو ادامه بده، پاساژ گردی یادت نره

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
بچه ها حمید الان زنگ زد به من😁😁😁😁 گفت خانم خانما خبری ازت نیست گفتم کار داشتم گفت وسط کارهات یه ...

😂😂😂😂 دیووونه. ن به فیلی ک دوساعت تعارف کرده.ن به تو ک یه دفعه رفتی سر اصل مطلب😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
با عرض معذرت از استارتر به نظرم تکلیف نامزد استارتر معلومه ...چون حالا بحث سر یه کرم پودر هست و پول ...

پول دستبندو از من نخواستا، خواست فقط پول دستبند خودش رو حساب کنه

خب خداروشكر ديدي گفتم مردا كه مثل ما نيستن همه چيو سريع بگيرن😂بايد بهشون بگي هي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
کسی که بعد بله گرفتن از دختر حلقه نگیره و تا عقد صبر کنه ینی خیلی بدبین و حسابگره! حلقه رو که اول و ...

خب حلقه رو همینجوری نمی دن که باید بیان مراسم بعد بدن

من داشتم باهاش صحبت می کردم بهش گفتم من کرم رو به حساب تو گرفتم و پولمو لازم دارم واسه دندونپزشکی ...

ایول بابا دلمونو خنک کردی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
حتما غرورش اجازه نميده از خانوادش بگيره تو زندگي يه جاهايي بايد گذشت كني و صبور باشي عشقم

دقیقا غرورش نمیزاره

حالا اونجور نیسم که به جونش غر بزنم ولی خب دوس دارم اونم بخاطرم غرورش بزاره کنار

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫