2789
عنوان

پول کثیف

4424 بازدید | 447 پست

من هی چند وقته کرم پودر لازم دارم. چند تا کرم واسه پوست صورتم که داغون شده لازم دارم. پول نداشتم بگیرم.

هفته پیشم دندون جلوم لکه زده. کلی گریه زاری کردم تا بابام پول برام ریخت که برام دندونپزشکی.همینجوری عادی بهم پول نمی ده هیچوقت. یعنی الان پولی که تو حسابه واسه دندونپزشکیه

بعد این نامزدم، هممممممیشه ی خدا اصرررررار می کرد و اطلاعات کارتشو میفرستاد که تو دیگه زن منی و خرجمون یکیه و هر چی می خوای بخری با کارت من بخر، که من هیچ وقت قبول نمی کردم

این چند وقت هم هی می گفت لوازم آرایشیتو بیا بخر با کارتم، من قبول نمی کردم.

بعد امروز که بلک فرایدی بود، گفتم یه کرم پودر بگیرم حالا که تخفیف خورده

بعد خودشم می دونه چقد کرم پودره رو لازم داشتما در این حد که یه بار خواب بودم ظاهرا بیدار شدم بهش گفتم خواب دیدم رفتیم کرم پودر بخریم و دوباره خوابیدم! خودم یادم نیست البته اون تعریف کرد

خلاصه، می دونستم از قبل که اونم خرید می خواست بکنه امروز.

بهش گفتم بیا با هم خرید بزنیم که یه بسته باشه

گفت باشه پس با حساب کاربری خودت بگیر که بیارن واسه تو، من سرکارم شاید نتونم بگیرم

و دوباره اطلاعات کارتشو فرستاد

بعد گفت من یه دسبتند می خوام، رفت انتخاب کرد و گفت براش ثبت زدم.

خودمم کرم پودرمو گرفتم، با یه نرم کننده و دئودورانت. آف خوبی خورده بود.

بعد موقع پرداخت دیدم فقط پرداخت در محله

بهش گفتم، گفت شماره کارتتو بده پولو بریزم که اوردن دم در پول داشته باشی

منم به تعارف گفتم نه حالا بذار برسه سایتا شلوغه شاید کنسل کنن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد که سفارشو ثبت کردم تموم شد، گفت خب پس وقتی رسید و پولو دادی بگو تا من پول دستبند رو برات بریزم. ...

این چیزا تو زندگی مشترک تعارف بردار نیست . روشن و صریح موضع خودت رو مشخص کن که ازش انتظار داری یا نه . و چقدر انتظار داری. به اونم منتقل کن. نصفه نیمه و تعارفی همین میشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب آخه اگه نمی خواست پول بده از اول انقد فردین بازی درنمیورد که منم تو این بی پولیم نمی گرفتم حالا ک ...

پررو باش عزیزم بگو اون کرم پودریم که میخاسی برام بگیری انقد شد دستت درد نکنه عزیزم😆

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
بعد که سفارشو ثبت کردم تموم شد، گفت خب پس وقتی رسید و پولو دادی بگو تا من پول دستبند رو برات بریزم. ...

حالا قضیه پول به کنار، پیش نامزد خوابیدی چرا 😂

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد