2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست

ببین عزیزم کارش اصلا درست نبوده وقتی میگه میدم باید بده

اگه نداشت باید دستبند نمیگرفت میگف تو فعلا چیزی که لازم داری بگیر

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اگه جات بودم وقتی گفت بریم تئاتر باهاش نمیرفتم☺البته نامزد شماس شما خودت بهتر میدونی دوستم

حالگيري خوبيه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

من وقتی باشوهرم نامزدبودیم بهم گفت دیگه ازبابات پول نگیرزشته شادژم اگه میخواستی بگوبه خودم واست بریزم یکم که گذشت دیدخرجم زیادشدگفت حالاعب نداره ازباباتم بگیری😅😅مگه بانامزدت رودربایسی داری الان زیادخرج رودستش نذاری بهتره به نظرم درحداعتدال ازش بگیرتانخوره توذوقش 

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
من اگه جات بودم وقتی گفت بریم تئاتر باهاش نمیرفتم☺البته نامزد شماس شما خودت بهتر میدونی دوستم

تازه یه بارم من بلیط تئاتر گرفته بودم 80 تومن بعد ده دقیقه دیر رسید نذاشتن بریم تو بلیطا سوخت اونم اصلا به روزی خودش نیورد دیگه 

من وقتی باشوهرم نامزدبودیم بهم گفت دیگه ازبابات پول نگیرزشته شادژم اگه میخواستی بگوبه خودم واست بریز ...

من خیلی رعایتشو می کنم. خرید هم اگه رفتیم با هم همش خرده ریز گرفتم در حد زیر 50

عزیزم تو این مسایل باید زرنگ بود وقتی دیدی نوشته پرداخت در محل می رفتی از اطلاعات کارتش برای  خودت واریز می کردی و در پایان به اون اطلاع می دادی 

البته اصلا از اول باید با نامزدت می رفتی خرید حضوری که اون همون جا حساب هم بکنه بهرحال خرج شما با ایشونه 

بردار ما نامزد بود خانواده نامزدش حتی دیگه واسه دخترشون یه بسته چیبس نمی خریدن داداش من پول تو جیبی می داد بهش با اینکه طفلک سرباز بود و قرار بود بعد از سربازیش بره سرکار 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ببین عزیزم کارش اصلا درست نبوده وقتی میگه میدم باید بده اگه نداشت باید دستبند نمیگرفت میگف تو فعلا ...

خب الان من چطوری ازش پولو بگیرم چطوری بگم بهش؟ حس می کنم خیلی شخصیتم خورد می شه. خودشم خبر داره پولی که دارم نگه داشتم واسه دندونپزشکی

اونم ميدونه تو نميگيري پول و اينا ازش مطمئنه الكي تعارف ميكنه 

پروش كردي 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا