2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
   آخه تقریبا همه چی رسمی و قطعیه.

نه عزیزم تا مهر عقد نخوره به شناسنامه ت هیچ رسمیتی نیست.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

وا. چ جالب منک اصلا رو دربایستی نداشتم. مگ مطمعن نیسین ک میخوایین عروسی کنین؟ پس عین همسرتون باید رفتار کنین دگ :/ 

والا من یادمه تا پول لواشکمم همسرم دوران عقد میریخت برام. منظور ماهیانه پول میریخت حسابم

لیدی هستم معروف به 💖محبوب قلبها💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همونجا میگفتی اره تازه گرفتم ولی دلم اینو هم میخواد یعنی تا کفشی لباسی کهنه نشه از خرید خبری نیست؟ مسائل مالی خیلی هم مهمن دستبند واجبتره یا شما تیپ زدن خودش پول داره برای شما نداره وااا چه پرررووو

ببخشیدا عصبانی شدم من تو دوستی خودمم شاغل بودم تازه یکبار بهش گفتم ۵۰۰ لازم دارم حقوق گرفتم میدم تست بود در واقع برام ریخت منم رفتم همون روز یه کارت هدیه به همون تازیخ گرفتم بعد یک ماه گذاشتم ببینم به روم میاره یا نه منتطر بودم دیدم نه حرفی نزد اون کارتوبهش دادم و گفتم تست بود و همون جا حرفامو راجب پول و خرج و اینا زدم 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

فيلي جون من رفتم دندونامو جراحي كردم شد يه تومن به شوهرم گفتم پولشو بده اونم داد حالا نميدونم ناراحت شد يا نه😂😂هفته بعدش بابام بام دعوا كرد كه چرا از اون گرفتي خودم ميدادم كه پولرو ريخت به حسابش يجورايي زير پوستي امتحانشو پس داد😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
عزیزم نگران نباش من فکر میکنم تو از اول با رودرواسی شروع کردی و الانم از خرجای شکمی و غیره نگرانی ...

می دونید من تو خونه خودمون زیاد خرج نمی کردم. بابام هم بهم به زور پول می داد. پول توجیبی نداشتم. یا کار می کردم که بیشترش رو می دادم مامانم و خواهرم یا دوس پسرم پول بهم می داد. واسه همین زیاد ولخرج نیستم ذاتا. ولی اطرافیانم همیشه بهم می رسیدن. و لباسام کفشام خوب بود. این فکر کرده بود از اول که من خیلی خوب خرج می کنم. همون اول آشنایی گفت من نگرانم فکر می کنم تو خیلی ولخرج و تجملاتی هستی. بعد یه مدت گفت نه خیالم راحت شده انگار اونجوری نیستی. یعنی الان گیر افتادم. هم شدم اونی که خودم هستم، هم خودم نیستم. 

خب الان من چطوری ازش پولو بگیرم چطوری بگم بهش؟ حس می کنم خیلی شخصیتم خورد می شه. خودشم خبر داره پولی ...

ببين اگه مغرور بازي در بياري كلاهت پس معركه ست.منم احساس حقارت بهم دست ميداد.كل دوران عقد رو بي پول گذروندم(حتي روم نميشد از بابام بگيرم چون رسممونه كه خرج پاي شوهره بعد عقد اونم خيالش راحت بود)حتي بيرونم ميرفتيم روم نميشد بگم بريم كافه يه چيزي بخوريم.كل عقدم يك بارم برام چيزي نخريد

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!
همونجا میگفتی اره تازه گرفتم ولی دلم اینو هم میخواد یعنی تا کفشی لباسی کهنه نشه از خرید خبری نیست؟ م ...

وای چقد من اشتباه کردم همش   

این چند وقتم هی وسیله و اینا می خواستم، می گفتم کاش من یه شغل با درآمد خوب داشتم که می تونستم بخرم. اصلا به روی خودش نیورد

ببين الان كه پاي پول كرمو وسط نكش دگ چند روز بعد بهش بگو ميخام برم دندونپزشكي نميدونم هزينش چقدر ميشه خداكنه زياد نشه ببين چي ميگه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
من شاغلم ولی همون روز بله برون کارتشو داد گفت دیگه وظیفه منه کارت دست تو باشه من خرجی ندارم من هم گر ...

دمت گرم 😂

من ازدواج کنم حتما از شوهرم کارت حساب مشترک میگیرم، من اهل ماهیانه گرفتن و پول دستی نیستم. زندگیمو شریک میشم نه جسممو!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

بچه ها بیاین الان نقشه برنامه ریزی شده بریزیم که من دقیقا چی کار کنم.

خریدا رو دلم نمیاد کنسل کنم   

ولی پولشونو می خوام   

تئاتر رو ولی نمی خوام این بگیره به درک فوقش بعد با دوستام یا فامیلام می رم

الان چی کار کنم همه ی این چیزایی که این مدت بوده و من متوجهش نبودم یهو آوار شد سرم

وا. چ جالب منک اصلا رو دربایستی نداشتم. مگ مطمعن نیسین ک میخوایین عروسی کنین؟ پس عین همسرتون باید رف ...

اره بابا من رفتم عزوسي دوستم بهش گفتم پول بده ميخام كادو بدم رودروايستي كنيم كلامون پس معركس 😕

باهاش ازدواج کردی ؟ الانم اینطوریه؟

جدا شدم☺☺☺☺

تو مهرماه یه سفر رفتیم

نشست حساب کتاب کرد گفت مثلا صدتومن هزینه سفرمون شد اینم میشه کادوی تولدت😁😁😁😁😁😁😁😁

حالا تولد من بیست و هشت آبانه

خیلی سخت گذشت بهم 

اونم با پدری که من دارم

اعتقادش اینه جیب زن رو پر کن سالم بمونه

الان خودم شاغلم حقوق دارم سود بانک میگیرم ولی پول تو جیبیم قطع نمیشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش