2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببين الان كه پاي پول كرمو وسط نكش دگ چند روز بعد بهش بگو ميخام برم دندونپزشكي نميدونم هزينش چقد ...

دیگه آخه میدونه خودش که بابام پول دندونپزشکی رو ریخته 

وای دختر داری از الان خسیس بارش میاری....من از روزی که نامزد کردم همه ی خرجمو شوهرم میداد همشووووو.....ناگفته نمونه 5سال و نیم هم نامزد بودیم....الانم که ازدواج کردیم هرماه وقتی حقوقشو دادن یه بخشیشو به حساب من میریزه با اینکه من اصلا خرجی ندارم....و هرچی بخوام خودش میخره

دیگه آخه میدونه خودش که بابام پول دندونپزشکی رو ریخته 

خب يه جورايي زير پوستي بش بفهمون كه خرج شده دگ مثلا كلا اين ماه كم اوردي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
فيلي شايد همش فقط يه تعارف بوده!!!! شايد ام تو خيلييييييييي گفتي نه نميخوام گفته يه وقت تو معذوريت ...

گفتم نه به تعارف، ولی آخه می دونه ندارم . و اصلا من قصد خرید نداشتم ، خودش گفت با کارت من برو بگیر وگرنه من نمی خریدم

وای چقد من اشتباه کردم همش     این چند وقتم هی وسیله و اینا می خواستم، می گفتم کاش من یه ...

ببخشیدا دوستم چون صلاحتو میخوام میگم عجله نکن برای ازدواج دیر نمیشه اینم بدون پول رفاه میاره ارامش میاره تو وقتی تامین باشی ذوق زندگی داری از حالا خودخوری کنی به رو نیاری تا اخر همین وضعیته الان تو دوران اشنایی هستید رک و روراست بشین راجب این مسائل صحبت کن یا میشه یا نمیشه چیزی از دست ندادی 

رو در رو ازش بپرس راجب پول دادن به همسر خرید طلا تفریح مثلا برای یه ریمل پول جدا بگیری برای کرم جدا نمیشه ک شاید دلت خواست پولتو بریزی دور یه حد حدودی داره 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

سعي كن خريداتونو باهم انجام بدين مثلا اون ميرره يه ادكلن برميداره توهم يه كرم بردار اينجوري

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
می دونید من تو خونه خودمون زیاد خرج نمی کردم. بابام هم بهم به زور پول می داد. پول توجیبی نداشتم. یا ...

اینکه رسما گفته من اهل خرج نیستم!

تو یه مدت از تهران موندنت بگذره تغییر میکنی ببین کی گفتم! تازه از اولم پول بوده ولی توقعت کم بوده، الان حساب کن پول هم نخواهد بود

اینا تجربه ست عزیزم، مشاور و... تا یه جایی میتونه کمک کنه، رجوع کن به درونت، خودتو قانع نکن که من مجردی چون شرایطم این بود پس نباید چیزی بگم. خودتو دست کم نگیر.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
بچه ها به نظرتون حرفای شما رو نشونش بدم یا خودم بر اساس حرفای شما حرف بزنم؟

اصلا مستقیم نگو، در عمل بسنج!

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

اینها رو نشون نده

الان میگه تو خوب و قانع بودی یادت دادن

😕😕😕😕😕

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

نه نشون نده الان ميگه تحت تاثير دوستاتي مستقيمم نگو بهش غير مستقيم بگو ولي طوري كه بفهمه موضوع رو

اصلا مستقیم نگو، در عمل بسنج!

پس الان یعنی هیچی بهش نگم؟

گفتم مثلا بهش بگم بلیط تئاتر رو نمی خواد بگیری و کادو محسوب نمی شه و ...

یا بگم چرا اون روز نذاشتی کفش بخرم

یا پول کرم رو بده من به حساب حرف تو خریدم

نمی دونم الان گیج شدم!