2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
گفتم نه به تعارف، ولی آخه می دونه ندارم . و اصلا من قصد خرید نداشتم ، خودش گفت با کارت من برو بگیر و ...

ب نظر من خسيسه😐😐😐و دلش نمياد خرج كنه 

من اولش همه تاپيك رو نخوندم 

تئاتر 

كادو 

🤤🤤🤤🤤🤤

پیامای مارو نشون بدی فردا بگه پول نت هم نمیدم میری یادت میدن یا یه چیزی بخوای میگه چیه از سایت یاد گرفتی ساده نباش به نظر من دلو بزن به دریا خریدای خودتو خودت حساب کن مال اونو کنسل کن بگو تموم شده موجودیشون پولشم پس بده بعدچند روز بگو من پس فردا نوبت دندون دارم مثلا ساعت ۴ بیا بریم الکی ببین چی میگه اگه پیچوند رک بگو باید لیشتر رفت و امدو کنیم جدی میگم 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینها رو نشون نده الان میگه تو خوب و قانع بودی یادت دادن 😕😕😕😕😕

😂😂😂

آره سریع میگن با کی گشتی

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
اصلا مستقیم نگو، در عمل بسنج!

این درسته👌👌👌👌👌

مستقیم بگی شاید برای مدتی هم که شده فیلم بازی کنه برات

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

من قبل از نامزدی به شوهرم گفتم من به پدرمم نمیگم پول بده خودش میده .من بدم میاد دستم جلوت دراز باشه خودت باید حواست جمع باشه .اونم گفت خیالت راحت باشه .خدارو شکر الان 13 سال گذشته یه بارم نگفتم پول میخوام یا پول بده .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
پس الان یعنی هیچی بهش نگم؟ گفتم مثلا بهش بگم بلیط تئاتر رو نمی خواد بگیری و کادو محسوب نمی شه و ... ...

این ادمی که من شنیدم هرروز یه حرکتی واست میزنه

لازم نیست دیگه گذشته رو وسط بیاری

پولو که ریخت کرم پودرو حساب کن دستبندو نگیر😡😡😡😡😡😡

ببخشید کفرم دراومد

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
پس الان یعنی هیچی بهش نگم؟ گفتم مثلا بهش بگم بلیط تئاتر رو نمی خواد بگیری و کادو محسوب نمی شه و ... ...

عزیزم زبل باش

این دفه گفت تئاتر، بگو واااا مگه بلیت تئاترم هدیه ست! با خنده، اون تفریحه هدیه ینی چیزی که از دلت میاد برام بخری (بعد ببین چی میخره)

اگرم حتی طلا خرید واست، باز هم امتحانش کن، این آدم قبلا گفته دوست دخترم خرجش زیاد بود ینی خودشو رو کرده، امتحانشو باید سخت پس بده

البته اینا توصیه ماست عزیزم تصمیمی نگیری که بگی کاش به حرف شون نمیکردم، فقط رجوع کن به درونت

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

ببین دوستم ادم ازدواج میکنه خونه شوهر یکم بهتر از خونه پدریش باشه درسته گاهی ادم کوتاه میاد ندید میگیره ولی نه اول راه 

بزار خودشو ثابت کنه بعد شما توی زندگی جبران کن یه جلسه بزار بگو نظرت راجب خرجیه خونه خرید خانم خونه اینا چیه 

کفش و اینارو دیگه گذشته ول کن همین جدیدارو بگو 

می دونم حالا اگه حرفیم بزنم، می گه من پولدار نیستم الان و تو اگه شوهر پولدار می خواستی چرا سر من خالی می کنی و ...

بچه ها هی نگید بیشتر فکر کن و به هم بزن و این نشد یکی دیگه و ، ... نمی شه باید همین باشه. به دلایلی. من با گریه خودمو بکشم هم مامانم به زور مجبورم می کنه همین باشه. دفعه دوم هم هست، یه بار قبلا ردش کرده بودم

این درسته👌👌👌👌👌 مستقیم بگی شاید برای مدتی هم که شده فیلم بازی کنه برات

آخه قبلا هم خواستگارش بوده و ردش کرده

این بار بهتر شده و اومده 

احتمال فیلم بازی کردنش خیلی زیاده چون دوسش داره 

اصلا کپ کردم الان خودم آخه تا همین چند دقیقه پیش پیامش این بود: عزيزم با كارت من بخر پول هست ...

خب عزیزم اشتباهو خودت کردی 

وقتی میگه بخر تعارف کن ولی اخرش قبول کن بدعادتش کردی 

من میگم اشتباهه شماست نه نامزدت

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
عزیزم زبل باش این دفه گفت تئاتر، بگو واااا مگه بلیت تئاترم هدیه ست! با خنده، اون تفریحه هدیه ی ...

کاملا موافقم باهات خودشو رو کرده 

بگو من عادت دارم هر فصل خرید میکنم بینشم چیزی لازمم باشه میخرم ارایشگاه دو هفته یه بار مثلا دکتر پوست مثلا باشگاه 

خب عزیزم اشتباهو خودت کردی  وقتی میگه بخر تعارف کن ولی اخرش قبول کن بدعادتش کردی  من میگ ...

نه آخه یهو موقعیت تغییر کرد، معلوم شد پرداخت انلاین نداره و فقط پرداخت در محل داره. اونم گفت فقط پول دستبند رو می ریزم

فصل كه شروع ميشه بگو من هرفصل لباس كامل ميخرم اينو ميخام اونو ميخام بذار بدونه خرج داري 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼