2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
کاملا موافقم باهات خودشو رو کرده  بگو من عادت دارم هر فصل خرید میکنم بینشم چیزی لازمم باشه میخ ...

آرایشگاه می رم یه جایی که نسبتا گرونه طبیعتا از اسم محله ش می دونه اینو، تا حالا یه بار نگفته پولشو می دم. لیزر هم می رم تا حالا نگفته پول بدم

فقط یه بار داشتم می گفتم دلم می خواست ناخنامو درست کنم و ... گفت خب من پول می دم برو. که خودم نمی خواستم برم و قضیه فیصله پیدا کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از الان حد و حدود خرجتو براش روشن کن بفهمه ک زن و شوهرش خرجشون جدا نیست!

پول دستبندو بریزم!😤😓

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
آرایشگاه می رم یه جایی که نسبتا گرونه طبیعتا از اسم محله ش می دونه اینو، تا حالا یه بار نگفته پولشو ...

مطمعن باش به عمل كه ميرسيد 

ميپيچوند 

الان بهش ز بزن بگو تئاتر چيشد؟😐

مطمعن باش به عمل كه ميرسيد  ميپيچوند  الان بهش ز بزن بگو تئاتر چيشد؟😐

تئاتره الکیه بابا همه بلیطاش فروش رفته دیشب که گفتم چرا 14 ام گرفتی، گفت اصلا نگرفتم :| بعد گفت کمین می کنم ببینم کی خالی می شه که بگیرم (که عمرا نمی شه) بعد حالا می گه چون می خوام بلیط بگیرم پول نمی مونه :| 

فيلي ازش ناراحت نشوبيچاره مگه چند تا زن داشته قبلا كه بدونه چي به چيه  تويايد يادش بدي با خنده خنده و زيرپوستي كم كم راه ميفته دگ خودش پول ميده بهت

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
می دونم حالا اگه حرفیم بزنم، می گه من پولدار نیستم الان و تو اگه شوهر پولدار می خواستی چرا سر من خال ...

بگو اینا پولداری نیست، نیازهای پایه ی زنه

اگه نگران رفتار خانوادت بودی تو شرایط ایده آلت طرفو قرار بده که اگه رد کرد خودش رفته باشه!

سر مهریه، حق طلاق، سند ملک به عنوان مهریه و حق تحصیل، کار و خروج از کشور مانور بده، ببین چی میگه

من فکر میکنم ازدواجو خیلی شوخی حساب کردی

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
تئاتره الکیه بابا همه بلیطاش فروش رفته دیشب که گفتم چرا 14 ام گرفتی، گفت اصلا نگرفتم :| بعد گفت کمین ...

ب نظر من 

خيلي رك بهش الان بگو 

يني كرم نخرم؟؟من روتو حساب كردم🙄

اره بابا من رفتم عزوسي دوستم بهش گفتم پول بده ميخام كادو بدم رودروايستي كنيم كلامون پس معركس 😕

اره دقیقا.الانم ک عروسی کردیم همون عادت روش مونده. پول زیاد اصلا نمیتونه دستش نگه داره میده من😁

لیدی هستم معروف به 💖محبوب قلبها💖

تو خودتم زیادی تعارف میکنی دیگه!!!

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
از الان حد و حدود خرجتو براش روشن کن بفهمه ک زن و شوهرش خرجشون جدا نیست! پول دستبندو بریزم!😤😓

اگه مردی هزینه زنشو در زندگی نده مرد نیست پس باس چی باید ازش اطاعت کنی

والا دوره زمونه بد شده زن که نباس خرجی بده شوهرای الان بچه ننن والا مردم مردا قدیم