2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
بگو اینا پولداری نیست، نیازهای پایه ی زنه اگه نگران رفتار خانوادت بودی تو شرایط ایده آلت طرفو قرار ...

از اول بهش گفته بودم همه ی حق طلاق و اینا رو می خوام مهریه هم حتما می خوام

اولش گفت اگه اینا رو می خوای دیگه مهریه واسه چی و ...

که بحث نیمه تموم شد

بعد یه مدت که خیلی رفت تو فاز عاشقی گفت هم اونا هم مهریه هر چقدر خواستی

باز چند وقت پیش یهو خودش گفت مهریه که گفتی مثلا چقد؟ من گفتم حدود 500 می زنن تو خانواده ما

گفت اووووه چه خبره 500 نمی گی یهو خانواده من ناراحتی میشن :|

منم گفتم همه سال تولد می زنن دیگه 500 چیه باید یه قدری باشه که بشه یه خونه گرفت

بعد یه کم چونه زد و اینا، گفت بیا رو 300 توافق کنیم

من هم قبول کردم :|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشیدا رک میگم حتی باکره هم نباشی دلیل نداره یه زندگی سختو شروع کنی یا فکرکنه بخاطر این موضوع میتونه مجبورت کنه کوتاه بیای به خانوادت بگو چه اشکالی داره نمیکشنت که 

شما فعلا خرید اونو کنسل کن پولشم پس بده بعد خرید خودتو انجام بده با پول خودت بگو ممنون از کارتم دادم

چند روز دیگه بگو نوبت دندون دارم فلان ساعت بیا بببن چند مرده حلاجه اگه پیچوند چند روز بعدش قرار بزار بگو من میدونم هردو وضعیت متوسطی داریم ولی میخوام بدون خرج و برج خانوم خونخ تازه عروس از نظرت در چه حده دراخرم

بگو توقع داشتم خرید منو به خودت ترجیح بدی 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
اگه مردی هزینه زنشو در زندگی نده مرد نیست پس باس چی باید ازش اطاعت کنی والا دوره زمونه بد شده زن که ...

آره بخدا پررو شدن مردها،من خودم شاغلم نیازی ب پول شوهرم ندارم ولی ازش میگیرم ک یاد بگیره و بدونه زن درهر صورت نیاز داره یکی تامینش کنه.

مردها  رو خیلی رو بدی یه چیکه آبم دستت نمیدن چه برسه ب خرید

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
شوهر من از روز اول  تو مغازه هااا ب يه چي نگاه ميكردم ميخريد  هرچقدم ميگفتم نميخوام فقط ...

اینم روزای اول اینجوری بود مثلا یه مغازه می رفتیم یه چیزی می دیدم می گفتم خوشگله زود ورش می داشت بخره خودم دستشو می کشیدم می گفتم نمی خواد و اینا، آخه واقعا چیزای ضروری ای هم نبودن. بعد الان واسه چیزای ضروری اینجوری می کنه

ببخشیدا رک میگم حتی باکره هم نباشی دلیل نداره یه زندگی سختو شروع کنی یا فکرکنه بخاطر این موضوع میتون ...

تازه اصلا هنوز پول دستبند رو نداده، گفت وقتی اوردن

اینم روزای اول اینجوری بود مثلا یه مغازه می رفتیم یه چیزی می دیدم می گفتم خوشگله زود ورش می داشت بخر ...

ببين 

نكنه انقد ادا دراوردي فك كرده ناراحت ميشي حساب كنه؟؟

يااا مثلا فك كرده نكنه با خودش بگه ميدونه من ندارم اينطوري ميكنه؟؟

اخه ميگي يه تفريح گرون رفتيد 

كسي كه خسيس باشه اصن نميتونه از جيبش پول در بياره 

بچه ها به نظرتون حرفای شما رو نشونش بدم یا خودم بر اساس حرفای شما حرف بزنم؟

نه نشونش نده بابا توجیحت میکنه خودت تو کف بمونی

با عقل خودت امتحانش کن

این چیزایی که تو گفتی حسابی طرفت خسیسه و خودتو زدی اون راه

اینکه گفته نامزدم انتظار داشته خرجشو من بدم

یا که میدونسته تئاتر نیس بهانه کردتش

و خیلی چیزای دیگه ک ما نمیدونیم و تو ولی میدونی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

فیلی جان اینو بدون اونایی که عاشق شدنو بعد ازدواج تو شرایط سخت بی پولی یا خسیسی قرار گرفتن پشیمون شدن و سعی کردن نجات بدن خودشونو، تو که با عشق شروع نکردی و اول راهی و آینده میخوای واسه خودت

من جای تو بودم محکم درس میخوندم فوق میگرفتم با یه آدم درجه یک ازدواج میکردم، تو دانشگاه خیلیا پذیرش میگیرن میرن بهترین کشورای دنیا، سعی کن ببینی چی رو فدای چی میکنی. 

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
نه آخه یهو موقعیت تغییر کرد، معلوم شد پرداخت انلاین نداره و فقط پرداخت در محل داره. اونم گفت فقط پول ...

الان رو نمیگم قبلا رو میگم

وقتی میگه با پول من بخر با اگه بهت پول داد تشکر کن و قبول کن

از الان باید عادت کنه ک هزینه داره زندگی

نه ک بخوای بی ملاحظه تند تند خرج بتراشی ولی ی وقتایی هم ازش پول بگیر ی وقتایی ی چیز با خودش بخر 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

فیلی جونم ناراحت نشیا خواهرانه بهت میگم

درست نیس پول لوازم آرایشتو دوست پسرت بده...

من باشم از شکمم‌میزنم ولی از پسر پول نمیخام😊😊😊😊

ببخشید البته فضولی کردم‌گلم

یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم،بیار پسم بده ریدی تو سرنوشتم😁😁😁(باریتم بخونید)
ببين  نكنه انقد ادا دراوردي فك كرده ناراحت ميشي حساب كنه؟؟ يااا مثلا فك كرده نكنه با خودش بگه ...

نمی دونم. می دونی بیشتر از قضیه ی خسیس بودن که قطعیتش هنوز برام ثابت نشده، من از این ناراحتم که نسبت به خرجای ضروری من داره بی توجهی می کنه. به قول یکی از بچه ها اگه نداشت، می تونست دستبند نگیره فعلا اما خرید منو حساب کنه. بی دستبند هم نیست خو آخه