2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
نمی دونم. می دونی بیشتر از قضیه ی خسیس بودن که قطعیتش هنوز برام ثابت نشده، من از این ناراحتم که نسبت ...

ببين فيلي 

تو الان برو بهش ي ز بزن 

بگو كرم رو بخرم يا نه؟؟

ببين ي ميگه ميريزه پول يا نه

خوب تقصیر خودته، وقتی اون همه گفته بخر، باید میخریدی دیگه‌، شماره کارتت رو بده، بدون تعارف بگو فلان قدر پول برام بریز

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با همسرت تعارف نکن...منم اوایل اسنایی میگف برات ش.ا.رژ بفرستم میگفتن نههههه پول دارم خدا بیامرز بابام طوری تربیتمون کرده بود ک هیچ وقت از کسی پول نمیخاستیم یعنی من یادم نمیتد ی بار ب پدر مادرم گفته باشم فلان چیزو میخام همیشه پیش پیش برام تهیه میکردن بزرگترم ک شدم ی کارت بابام دستم بود اصلا نمیگف چی خریدی چرا خریدی...منم با این تربیت اصلا بلد نبودم از شوهرم چیزب بخام ووو الان بعد شش سال زندگی یادم نمیاد کی بهم گفته پول هست برو برا خودت فلان چبزو بخر...در عوض کم ک میاره میگه عزیزم داری بهم ....تومن قرض بدی😨 نامزدتو بد عادت نکن اولا دو ما باهاش تعارف نکن بهش پیام بده عزبزم میشه لطف کنی مول کرم منم حساب کنی چون پولم برای دندوپزشکی کن میاد

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
فیلی جونم ناراحت نشیا خواهرانه بهت میگم درست نیس پول لوازم آرایشتو دوست پسرت بده... من باشم از شکم ...

نه عزیزم خواهش می کنم نظرت رو گفتی دیگه   

این دوس پسرم نیس نامزده خانواده ها می دونن و ازدواج قطعیه تقریبا تا چند وقت دیگه

اون دوست پسر قبلیم هم اگه منظورته، من هیچ وقت ازش نخواسته بودم خودش بهم می داد و من که مقاومت می کردم می گفت حق توعه تو الان مثل زن من هستی

جدا شدم☺☺☺☺ تو مهرماه یه سفر رفتیم نشست حساب کتاب کرد گفت مثلا صدتومن هزینه سفرمون شد اینم میشه کا ...

١٠٠تومن😐😐😕😕اصن مگه ميشه خدا دوستت داشته خيلي😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
فیلی جونم ناراحت نشیا خواهرانه بهت میگم درست نیس پول لوازم آرایشتو دوست پسرت بده... من باشم از شکم ...

نامزدشه، دوس پسرش نیس

تازه اصلا هنوز پول دستبند رو نخریده، گفت وقتی اوردن

بگو موجودیش تموم شده بعدم اطلاعات کارتشو داری موجودی بگیر اس ام اس براش بره بهتر 

چون ازت حتما میپرسه موجودی گرفتی توام بگو اره میخواستم ببینم داری منم خریدامو انجام بدم 

خودت میگی با پدرتم یه همچین مشکلی رو داشتی پس میدونی سخته ولی شوهر پدر نیست ادم زورش میادنمیگم عابر بانکه ولی به خرید حلقه لباس به اینکه هر عید عیدی بیارن برات تولدت سالگرد به اینا فکر کن و راجبشون بحرف نامزدی برای همیناست دیگه

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
خوب تقصیر خودته، وقتی اون همه گفته بخر، باید میخریدی دیگه‌، شماره کارتت رو بده، بدون تعارف بگو فلان ...

شماره کارت دادم نریخته، بعدم گفته فقط پول دستبند رو می ریزم

نه عزیزم خواهش می کنم نظرت رو گفتی دیگه     این دوس پسرم نیس نامزده خانواده ها می دونن و ...

ای وای ببخشید عزیزم‌ من فک کردم دوس پسرته....

نه عزیزم‌ من در جریان‌گذشته ات نیستم الانو گفتم😘😘😘😘

یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم،بیار پسم بده ریدی تو سرنوشتم😁😁😁(باریتم بخونید)

رک بهش بگو مگه خودت نگفتی همه رو حساب میکنی، من رو حساب حرف تو خرید کردم

اصلا کوتاه نیا

با ارامش برخورد کن، که دعوا نشه اما کوتاه نیا

بگو پس خریدای من چی میشه؟؟؟

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
ببين فيلي  تو الان برو بهش ي ز بزن  بگو كرم رو بخرم يا نه؟؟ ببين ي ميگه ميريزه پول يا ن ...

میدونه بابا که خرید رو ثبت زدم تموم شد رفت و اصلا نگفت پول کرم رو می ده.