2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4424 بازدید | 447 پست
میدونه بابا که خرید رو ثبت زدم تموم شد رفت و اصلا نگفت پول کرم رو می ده. 

تو مبلغ کل رو براش بفرست و بگو.بریز ب حسابم.

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

خوب پس نباید تعارف میکردی حتی پول دندون پزشکیتم از خودش بگیر

بگو میخام برم بیا ببرم 😊😊😁😁😁😁

نامزد که تعارف نداره😄😄😄😄

یه حلقه طلایی اسمتو روش نوشتم،بیار پسم بده ریدی تو سرنوشتم😁😁😁(باریتم بخونید)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فیلی فرصت امتحان زیاده

حلقه الماس انتخاب کن ببین چی میگه

کلی چیز هست که میتونی امتحانش کنی

اینکه طرف بگه مثلا این گرونه، اکی درست! ولی باید بگه مثلا ارزون ترشو بردار یا بیشتر بگردیم نه اینکه بگه میدم بعد نده، یا بگه نه لازم نیست.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
دلم شور ميزنه خدا كنه بفزسته😢😢😢😢

تو چرا دلت شور مبزنه؟😂😂😂😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

پس من الان صبر می کنم کارش تموم شه خودش تماس می گیره

بعد بهش می گم من به حساب تو رفتم خرید کردم چون پولمو واسه دندونپزشکی لازم دارم همینجوریشم ممکنه خیلی کم بیاد

اگه نداری بدی کنسل کنم. (اشاره کنم خوبه می دونستی چقد کرم پودر لازم داشتم؟)

بعدم می گم تئاتر رو بی خیال شو فعلا. مثل اینکه من وقتی در مورد کادو صحبت کردم، متوجه نشدی منظور چیه

و بعدشم بگم بیا در مورد حد و مرز خرج تو ازدواج صحبت کنیم. (مثلا چرا گفتی کفش گرفتی دیگه نخر)

استارتر تقصیر خودته زیاداز حد تعارف کردی!بد عادت شده همبنجوریم می مونه! مگه ابنکه زرنگ باشی و الان درستش کنی.

فیلی فرصت امتحان زیاده حلقه الماس انتخاب کن ببین چی میگه کلی چیز هست که میتونی امتحانش کنی اینکه ...

اره به خدا من حلقمو الماس برداشتم ولي الان همش خودخوري ميكنم چرا درشت تر نگرفتم همش به شوهرم ميگم پشتشم بايد بخري برام  اخه خيلي ظريفه 😥😥ادم بايد همون لحظه همه چي رو بگه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼