2777
2789
عنوان

روتین شبم✨😴

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 62 پست
تونر یه شب درمیون میزنم بالم چه مارکی بزنم؟

تونر هرشب باید بزنی بلافاصله اینو دکتر بهم گفت 

بالم من چند ساله نئودرم میزنم عالیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم روتین دارممیرم دسشویی مسواک میزنم میخوابمشرط میبندم روتین هیچ کدوم تون به این کاملی نیست

باور کن بزنی معتادش میشی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

امشب؟اعصابم خورد میشه جیغ میزنم گریه میکنم میگم من می‌خوام درس بخونم بعد مامانم دستشو می‌زاره رو سرش بعد بابام ازم طلبکارم هست 

بعد شب آرزو میکنم بتونم یک ساعت درس بخونم منم الان باید مث دوستام دانشگاه باشم 

بعدش می‌خوابم 

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو لایک کنید🙏🏻♥️

سرم مو چی خوبه

من امتحان نکردم فقط شنیدم 

یکم قیمتاشون بالائه 

اوردینری میگن خوبه 

بیوکسین خوبه ک قیمتشم مناسبه 

دیگ چیز دیگ نشنیدم خداییش اولی گرونه

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
اونا همیشه قراره بمونن هیچوقت قرار نیس دور ریخته بشن😌🤣

دقیقا

من کتاب داستانای ۶-۵سالگی ببعدمو  نگه داشتم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
روتین کل روزت چطوره؟

شب ک اینه 

صبحم مسواک میزنم با دوباره ژل شستشو اینبار به جای کرم ضد آفتاب میزنم چون میخوام برم سرکار 

حتما قبل از صبحونه مسواک بزن 

دیگر کاری نمیکنم تا شب

دقیقامن کتاب داستانای ۶-۵سالگی ببعدمو نگه داشتم

وای منممم😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

من صورتمو با فوم میشورم ژل ضد جوش میزنم مژه ها و ابرومو شونه میکنم موهامو شونه می کنم مسواک جیش بوس ...

ابروهاتو زیاد شونه نکن 🤌