2777
2789
عنوان

روتین شبم✨😴

499 بازدید | 62 پست

مسواک میزنم 

صورتمو با ژل شستشو میشورم 

نرم کننده مخصوص پوست چرب میزنم 

به مژه هام سریتا میزنم 

موهامو شونه میکنم 

به ابروم ویتامین E زدم(تازه میکرو کردم) 

به قفسه سینم اسپری ضدجوش میزنم 

یه لیوان آب میخورم 

اسپری میزنم 

به لبم وازلین میزنم

میخوابم 🤌

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

واسه موهام یه روتین برو انقدر آرامش داره 

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مسواک نخ دندان.  روغن کرچک به ابرو و مژه.  محلول ضد جوش ماساژ سر

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

منم قبل خواب فقط مسواک میزنم و آب زیاد میخورم، ما مث هم نیستیم😎😂

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

ویتامین اولی رومیدم

قطره های دومی رو میدم

پوشکشو عوض میکنم

اولی رو میفرستم دسشویی

لوازم خواب رو میبرم تو اتاق 

لالایی میبینم باهاشون

کوچیکه رو میذارم رو پا 

کلی با بزرگه فک میزنم تا بخوابه

رسما و قانونا میرم کما

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ب لبت بالم بزن 

بعد شستشوی صورت تونر بزن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

واسه موهام یه روتین برو انقدر آرامش داره

روتین برای مو فقط حموم میرم شامپو ضد ریزش میزنم و میام بیرون ماسک بعد از حموم همین 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

روتین برای مو فقط حموم میرم شامپو ضد ریزش میزنم و میام بیرون ماسک بعد از حموم همین

ماساژ بده سرم مو بزن شب و بخواب اونم خوبه

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
خداااااا🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰من از کارتا داررررمممممم

منم دارم یادگاری تو یه دفتر چسبوندم🥹

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|