2777
2789
عنوان

طراح سایت

423 بازدید | 13 پست

دوستان پروژه های سایتتون رو از کجا میگیرید شما!؟ 

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋

برای منم سؤاله لطفاً لایکم کنید چطور اعتماد میکنن. اگه تو خونه کار کنید یا شما اعتماد میکنین؟

من خودم طراح سایتم داخل سایت های جاب ویژن و سایتا فریلنسری رزومه میفرستم برای کارفرما تایید اولیه هم میکنن ولی خبری نمیشه نمیدونم از کجا بگیرم 

روانشناس و مدرس رابطه و توسعه فردی هستم ، به هنر و گرافیک علاقه دارم و دوسالی هست طراحی سایت انجام میدم 😁🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم طراح سایتم داخل سایت های جاب ویژن و سایتا فریلنسری رزومه میفرستم برای کارفرما تایید اولیه هم ...

من راستش خیلی دوست داشتم وارد این کارشم ولی به خاطر همین بازار کار و اینا و اینکه نمیتونم بیرون خونه کار بگیرم دست دست کردم و نرفتم دنبالش

شما چه زبانی بلدین برنامه نویسی و  چطور یاد گرفتین کلاس رفتین؟

🌸🌸
من راستش خیلی دوست داشتم وارد این کارشم ولی به خاطر همین بازار کار و اینا و اینکه نمیتونم بیرون خونه ...

من فریلنسرم، پروژه هارو ب صورت دورکاری انجام میدم یعنی نیاز نیس حتما بیرون خونه بری ، و با وردپرس کار میکنم، بله کلاس رفتم

معمولا این سوال رو کسی میپرسه که تخصص نداره هنوز و یا میخاد یاد بگیره یا اسم برنامه نویسی سایت طراحی سایت را شنیده شما رزومه قوی و نمونه کار قوی ارائه بده من اولین پروژت رو تقدیم میکنم کار کن 

برعکس چیزایی که تو اینترنت منتشر میشه نه تنها کار برنامه نویسی وب اشباع نشده و براش کار نیست بلکه متخصص واقعی خیلی خیلی کمه و کارفرماها لنگ برنامه نویس وب هستند

من بجز چند پروژه ی اولم که با واسطه گری بوده تمام پروژه هام خود کارفرما و طرف زنگ زده و حتی شده سرم شلوغ بوده گفتم قطع کن بعدا زنگ بزن بارها بعدش زنگ زده بخاطر اینکه به من پروژه بده 

دلیلش واضحه شما تخصص ندارید یا تخصص شما بسیار قدیمی و منسوخ شده است.

برنامه نویس خوب هم از جاهایی مثل جابینجا و کارلنسر و جاب ویژن و ... کار نمیگیرن و اصلا اونجاها ثبت نام نمیکنند

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

معمولا این سوال رو کسی میپرسه که تخصص نداره هنوز و یا میخاد یاد بگیره یا اسم برنامه نویسی سایت طراحی ...

میشه راهنمایی کنید از کجا و وچطوری پروژه بگیرم، یک ساله طراحی سایت رو اموزش دیدم دوتا سایت هم طراحی کردم ولی خیلی وقته پروژه ای نگرفتم 

میشه راهنمایی کنید از کجا و وچطوری پروژه بگیرم، یک ساله طراحی سایت رو اموزش دیدم دوتا سایت هم طراحی ...

کدوم زبان های برنامه نویسیو کار کردی ؟

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

کدوم زبان های برنامه نویسیو کار کردی ؟

JavaScript، CSS،  PHP،  HTML

JavaScript، CSS، PHP، HTML

برای php نمونه کار داری ؟ پی اچ پی خام کار کردی یا فریمورکاش ؟ 

برای php نمونه کار داری ؟ پی اچ پی خام کار کردی یا فریمورکاش ؟

نه نمونه کار ندارم براش

نه نمونه کار ندارم براش

پس عزیزم شما نمیتوانید پروژه ای بگیرید فعلا

برید نمونه کار بسازید

پس عزیزم شما نمیتوانید پروژه ای بگیرید فعلابرید نمونه کار بسازید

نمونه کار دارم ولی زیاد حرفه ای نیست 

نمونه کار دارم ولی زیاد حرفه ای نیست

دیگه نمیدونم :))) خودت هم نمونه کارت رو قبول نداری با این شک و تردید انتظار چیو داری