2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106429 بازدید | 933 پست

داستان #انجیلا💘

#قسمت_هجدهم- بخش پنجم

آنا و بابا یکساعت تا اومدنشون طول کشید ..من ده بار عکس آویسا رو در آوردم باهاش حرف زدم و گذاشتم تو کیفم ..انتظار سختی بود ..ولی دیدم خوشحال و خندون با احمد اومدن ...

وقتی بابا حرکت کرد احمد دستشو برد بالا و انگشت هاشو تکون داد  با یک لبخند مسخره  گفت : خدا نگهدار به سلامت ...

به آنا گفتم دستتون درد نکنه دیگه اصلا یادتون رفت من اینجام ...

بابا گفت : ای بابا چقدر حرف می زد نمی تونستیم وسط حرفش بلند بشیم کلی هم خوراکی سفارش داده بود ..

آنا پرسید بالاخره پول اونا رو کی داد ؟

بابا گفت من نذاشتم ..طفلک دانشجو بود گناه داشت ...بعدم ما که نمی خوایم دیگه اونو ببینیم چرا به خودی به خرج  بیفته ...

فردا وقتی رفتم دانشگاه احمد رو سر راهم دیدم ..

اومد جلو و سلام کرد و شونه به شونه ی من راه افتاد ..پرسیدم چیزی می خواین ؟

گفت : بله می خوام ازتون خواهش کنم با من ازدواج کنین ...

گفتم : من یکبار شوهر کردم و یک بچه دارم به درد شما نمی خورم ..

گفت : این بی انصافی در حق یک زن زیبا و بی نظیر... که همین الان شما کردین ...

مادر محترمتون همه چیز رو به من گفت و من فکر می کنم خدا منو سر راه شما قرار داده که اون سختی ها رو از دلتون در بیارم ..و این باعث افتخار منه ...البته بگم ..

این ملاقات دفعه ی دوم نیست امشب من میام خونه ی شما میشه دوم ...امروز رو حساب نکنین ...ایستادم با تمسخر نگاهش کردم ..گفتم : برو آقا دنبال کارت ..من نه حوصله ی این ادا و اصول ها رو دارم نه چرت و پرت های تو رو.... برو نمکت رو برای کس دیگه بریز ..تا عصبانی نشدم برو ...

سرشو یکم آورد پایین و با دست خاروند و زیر لب گفت هلاکتم ..چه جذبه ای داری دختر ...

با سرعت از اونجا دور شدم و رفتم کلاس ..

درسته اون دانشجو دندونپزشکی بود ولی اصلا قیافه اش چیز دیگه ای می گفت ..

یک پیرهن قهوه ای گلدار رو کرده بود تو شلوارش و یک جفت کفش خیلی کهنه به پا داشت که حتی به خودش زحمت نداده بود اونو تمیز کنه .

چند دقیقه بعد من فراموش کردم ..وقتی می خواستم بر گردم خونه باز دیدم به ماشین من تکیه داده ...

ایستادم و نگاهش کردم و گفتم ..پس اون روزم جنابعالی بودن و با منظور اینجا ایستاده بودی؟ ..

ببین آقا من اهل ازدواج نیستم ..می خوام درس بخونم و از شما هم خوشم نمیاد لطفا برین دنبال کارتون ....

گفت : ای بابا ..چرا تا ملاقات چهارم صبر نمی کنین ؟

گفتم ..اون روز اینجا دم ماشین یک ,,..شاهگلی دو,, تو راهروی مدرسه سه ,,و الانم چهار ..برو دیگه به نظرم خیلی هم بی نمکی ...و قبل از اینکه بتونه حرفی بزنه گاز دادم و رفتم ....

وقتی رسیدم خونه آنا خبر بدی بهم داد اون گفت حاضر شو کاظم و مادرش داره میان اینجا مثل اینکه بالاخره خبر دار شدن تو طلاق گرفتی .....

دیگه طاقتم تموم شده بودو بر خلاف اخلاقی که داشتم و همیشه کوتاه میومدم  فریاد زدم آنا تو رو خدا التماست می کنم دست از سرم بر دار حالا بیام کاظم رو تو خونه راه بدم؟ که حرف یعقوب درست از آب در بیاد ؟

زود باش زنگ بزن بگو انجیلا نمی خواد ازدواج کنه ..آنا تو رو خدا نکن این کارو نکن فردا آویسا نمیگه هر چی بابا در مورد تو گفت درسته ؟ هرگز این کارو نمی کنم ..

گفت : فکر کردم خوشحال میشی مادرش می گفت مهندس شده سر کار میره ...فریاد زدم زنگ بزنین ..زود,,, نمی خوام اونا رو ببینم ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
همچنان منتظریم 

گذاشتم عزيزم 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک اصرار عجیبی در داستان های این خانوم هست که مردها را اغلب مظلوم نشان میده که حتی کتک کاری وفحاشیشون دست خودشون نیست وبیمارن و.پس عیبی نداره.بعد اغلب دوزخ وبرزخ ونتیجه اعمال رو عین قصه های ترکیه ای در این دنیا سریع بع نتیجه میرسونه.ویک طرف ماحرا همیشه یک مظلوم توسری خور هست که  آخرم کرم میکنه ومیبخشه و ایثار و.....البته من دوتا داستان رو خوندم

یک عمه هم در دو داستان وحود داره که عاقل ووصل کننده هست ودر اخر پشیمان میشه😉

سن ها رو هم خیلی تلاش میکنن عین بچه های ابنجا کم و...نشان بدن که من واقعا درک نمبکنم

مثلا انجیلا میگه 

۱۶ سالش بوده کلاس سوم دبیرستان. چون زود رفتع اوکی خوب سال بعدشم میشه ۱۷ چهارم دبیرستان که این رو جا انداخته نویسنده😐 واصلا به شمار نیاورده اون زمان پیش دانشگاهی نبود و۴ سال دبیرستان بود

خوب عیب نداره بعدش  میگه یک سال وچهار ماه گذشت میشه دیگه ۱۸.۵ درسته نه؟

وبعد میره خونه خودش.۹ ماه باردره اگه 

۷ ماهه دنیا نیامده باشه که طبق داستان نیامده😉

خوب اینم میشه ۱۹.۵

حالا بچش 

۶ ماهش بوده هم خونه خودش بوده میشه ۲۰

واینجا بچش وازش میگیرن تا ۲ سال وبعدشم چند ماه هم بعد میگدره  و بچش ونمبگذارن بیاد پیشش و اینا که نزدیک ۲۳ میشه و راوی در این قسمت گفت پدر ومادرش میگن تو یک دختر بیوه ۱۹ساله هستی🙄عجیبه نه.تازه با اون اشتباهات عظمی که این بلاها رو سر دختره اوردن هنوز فکر بیوه گی هستن😐حتما کاظمم بیاد نمیگذارن عروسب کنن که حرف یعقوب به واقعیت نپیونده نه😑

بعد این رتبه ۵ در چه رشته ای هست در رشته تجربی یعنی؟ایا  پزشکی قبول شده.قاعدتا بله چون میگه بچه های دندانپزشکی میخان بیان اینجا.حالا هنوز راوب تگفته چی قبول شده ولی بارتبه 

۵ بایست پزشکی باشه .واگه غیر این باشه خوب رتبش ۵ نیست.دداستان ها مبنای واقعی ندارن یا اگر دارن جان مایه واقعی بسیار کمی دارن ویک پردازش خیلی مبتدیانه انجام شده بدور از واقعیات .چرا اون دوسال که حق مادر هست بچه رو دادگاه بهش تداده؟بعد اون چر ا از حق یک روز دیدارش گدشته وپیگیری نکرده.داستان زن ها رو خیلی ضعیف نشان میده.درسطح داستان های پرسوز وگداز نی نی سایتی.اگر میتونین بهشون انتقال بدین بلکه تعییراتی انجام بدن

این اصرار واقعیت در خیلی از نوبسندگان ما هست مثل خانوم چیستا واغلب بخاطر پربازدیدی وفید بک احساسی خواننده هست .

من نقدهای بیشماری دارم ولی خوب حوصله ندارم امیدوارم نرنجین.

أى بابا چه قدر مادرش گيره 

أين مشكليه كه متاسفانه تو ايران هست تا زنه طلاق مى گيره مى خواد به نفسى بكشه فورى براش شوهر پيدا مى كنن هيم مردم چى ميگن مردم چى ميگن حالا ببينيم با كدومشون ازدواج مى كنه بالاخره

یک اصرار عجیبی در داستان های این خانوم هست که مردها را اغلب مظلوم نشان میده که حتی کتک کاری وفحاشیشو ...

نه عزيزم چرا من برنجم مگه من نويسنده ام

یک اصرار عجیبی در داستان های این خانوم هست که مردها را اغلب مظلوم نشان میده که حتی کتک کاری وفحاشیشو ...

من حتما انتقال ميدم به ايشون وجوابى اگر دادن منتقل مى كنم عزيزم منم براى سن و سال اتفاقا خيلى ذهنم درگير بود وميخواستم إز ايشون بپرسم ولى اعلب مى ذارم داستان تموم بشه راستش ايشون مى گن داستان هاشون بر اساس واقعيته وايشون فقط اسمها ومكانها رو عِوَض مى كنن وچن تا كتاب ازشون چاپ شده

داستان رعنا إز ايشون كه در حال چاپ ابشون زمانى كه تو كانال داستان تمام شد گفتن اتفاقات داستان واقعيه ولى خود داستان واقعى نيست منظورم اينه كه اگه داستان واقعى نباشه نميگن واقعيه يا داستان اين من اين تو ايشون گغتن سينا شخصيت اول داستان با من تماس گرفتن و من حرفاشونو باور نكردم تااينكه به خانم ايشون هم صحبت كردم و داستانشون رو نوشتم نقدهاى شمام بسيار كارشناسى هست من به ايشون انتقال ميدم عزيزم اگه جواب دادن بهتون ميگم همينجا🌹🌹🌹🌹

عزيزم من نظر شمارو به ايشون انتقال دادم اگه جوابى دادن حتما ريپلاى مى كنم شمارو

دوستان خوبم كه تا اينجا ى داستان رو خوندين اكه نظرى داشتين بنويسين من به ايشون منتقل مى كنم 

ممنون رام جان واي اين آناديگه داره حرص منو درمياره ها بي مغز تا كاري نكنه اين بچه خودكشي كنه دست بردارنيست -نميدونم چراحس ميكنم انجيلابااين پسرزشته ازدواج ميكنه چون گفت ازاون روز سرنوشتم عوض شد وووووويييي كاش باكاظم ازدواج كنه تاچشم يعقوبم كوربشه نكبتي

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
ممنون رام جان واي اين آناديگه داره حرص منو درمياره ها بي مغز تا كاري نكنه اين بچه خودكشي كنه دست برد ...

خواهش مى كنم بايد منتظر باشيم ببينيم چى ميشه

چقديه مادرميتونه به خاطرحرف مردم روزندگي دخترش تاثيرداشته باشه اين داستاناراكه ميخونم ميگم خداياكمكم كن من مادرخوب وباعقلي باشم برادخترم البته پدرشم مقصرفرمان زندگي راداده دست آنا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

به نظرت چندقسمت ديگه مونده ؟بعدش بازم داستان جديدي ميزارن؟

به نظرت چندقسمت ديگه مونده ؟بعدش بازم داستان جديدي ميزارن؟

فكر مى كنم تا سى و خرده اى حداقل ميرن داستاناشون حالا باز تا ببينيم