2777
2789
عنوان

جشن غذا

987 بازدید | 45 پست

برای جشن غذا مدرسه چه غذاهایی مناسب هست؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ساندویچ سرد,سالادماکارونی,سالاد اولویه برنج و این چیزا😂

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای یادش بخیر. 

وقتی من دبستانی بودم، هرازگاهی جشن خیریه برای بچه های سرطانی و … برگذار میشد، توی اون روز ها حیات مدرسه پر میشد از میزهای رنگی فروش غذا و صنایع دستی و … 

مامانا جمع میشدن، یکی پیتزا درست می‌کرد، یکی ساندویچ کلاب، انواع آش، دسر های خوشمزه، ساندویچ های مختلف، غذاهای محلی خودشون و… خلاصه هر نوع غذا و خوراکی که فکر کنید  

بچه ها گروه گروه مسئول فروش محصولات یک میز با کمک مامان یکی از بچه ها می‌شدن و خیلییی خوش می‌گذشت. 

آخر سر هم کلی پول جمع می‌شد که به بچه هایی که به بیماری های خاص دچار بودند یا بدون سرپرست یا بد سرپرست بودن، تعلق می‌گرفت. 

یادمه همه ی بچه ها برای اون‌ روز خاص هر کاری که از دستشون بر میومد انجام می‌دادن!

به ماکارونی اش رب و ادویه زدید یا ساده است؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وای یادش بخیر. وقتی من دبستانی بودم، هرازگاهی جشن خیریه برای بچه های سرطانی و … برگذار میشد، توی اون ...

چقدر کامنتتون قشنگ بود عزیزم❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز