2777
2789
عنوان

جشن غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 45 پست
میبینم که برای نظر سنجی ماشین آقایونو صدا زدی بعد ما بیچاره ی حرف زدن با اقایونیم آره فقط خدا ش ...

@niniyar_3  

@niniyar_5  

لطفا به این کاربر خوددرگیر که دعوای تاپیک دیگه رو آورده داخل تاپیک من رسیدگی کنید....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چون این موضوع بهشون ربط داره مگه گفتم بیان درباره بارداری نظر بدن؟! چقدر بیکار و فضول که رفتی تاپیکه ...

تگ کن مگه نی نی یار دیوونس الکی تعلیق کنه در ضمن اونیکه توهین کرده شمایی     خودتو به اون راه نزن وقتی جواب نداری بدی  امثال شما را خوب میشناسم  

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_3 @niniyar_5 لطفا به این کاربر خوددرگیر که دعوای تاپیک دیگه رو آورده داخل تاپیک من رسیدگی ...

نی نی یار توهین ایشونو به خانومای سایت  بررسی کنید  

تگ کن مگه نی نی یار دیوونس الکی تعلیق کنه در ضمن اونیکه توهین کرده شمایی خودتو به اون راه نزن وق ...

بشناس حالا هم برو با آقایون صحبت کن حسرتش نمونه به دلت و ازشون حمایت کن 

من توهینی نکردم شما رو پست من اونجا ریپلای کردی من با استاتر حرف زدم پس اگر بهت برخورد یعنی افکارت همون چیزی که من گفتم حالا چرا ناراحتی برو با آقایون صحبت کن دیگه ناراحتی نداره اونا هم از اینجا نمیرن که تا امثال شما حامیشون هستید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی نی یار توهین ایشونو به خانومای سایت بررسی کنید

شات توهین منو بذار ببینم چی گفتم اگر راست میگی 

نی نی یار توهین ایشونو به خانومای سایت بررسی کنید

این به شما توهین شده؟! 

بشناس حالا هم برو با آقایون صحبت کن حسرتش نمونه به دلت و ازشون حمایت کن من توهینی نکردم شما رو پست م ...

تو که میدونی اینجا مرد هست نیا  اگه واقعا خیلی به شئوناتت برمیخوره    شعارم بسه  یه مشت ادا و شعار اون موقع خودش آقایونو صدا زده نظر میپرسه   حرفی بات ندارم خانومه پاک و مقدس    🤣

تو که میدونی اینجا مرد هست نیا اگه واقعا خیلی به شئوناتت برمیخوره شعارم بسه یه مشت ادا و شعار ا ...

حالا چرا ناراحتی ما گفتیم آقا نیاد برو باهاشون حرف بزنه کی جلوی شما رو گرفته راحت باش دیگه خودتو اذیت نکن اونا میان شما هم حرف بزن دیگه احتیاج نیست اینقدر واکنش نشون بدی علاقه داری دوست داری حرف زدن با آقایون سایت رو ما دوست نداریم تمام خوش باش باهاشون

به خانومایی که از حضور اقایون حمایت کردن توهین کردی نی نی یار باید رسیدگی کنه

پس شما که به من میگی پاک و مریم مقدس چی داری رسما توهین میکنی 

شما خود درگیری متاسفانه دست خودت نیست 

گفتم جایی برای حرف زدن ندارید توهینه؟ چرا به خودت گرفتی خوب من اصلا با شما صحبت نکردم اومدی ریپلای کردی اونجا قفل شده اومدی تو تاپیک من 

حالا چرا ناراحتی ما گفتیم آقا نیاد برو باهاشون حرف بزنه کی جلوی شما رو گرفته راحت باش دیگه خودتو اذی ...

آره تو هم یواشکی برو حرف بزن   کی به کیه  سوابقت هست  خیلی سوختیا مچتو گرفتم 🤣

آره تو هم یواشکی برو حرف بزن کی به کیه سوابقت هست خیلی سوختیا مچتو گرفتم 🤣

باشه شما خوب و عالی و عادل و بخشنده و مهربان 😄برام اهمیتی نداره اصلا چون همون جا هم گفتم شاید ده تا آقا درست و حسابی تو سایت باشه که تاپیکهای خانمها نیان 

برو دختر جان به کار و زندگیت برس من سالهاست اینجام کسی نمیتونه منو بهم بریزه هر چی هم بگی بازم من نظرم عوض نمیشه برو دنبال کارت 

باشه شما خوب و عالی و عادل و بخشنده و مهربان 😄برام اهمیتی نداره اصلا چون همون جا هم گفتم شاید ده تا ...

منم نخواستم به همت بریزم  اگه به هم میریختی تغییر میکردی بهتر بود   گفتم شعار نده توهین نکن کساییکه منع دیگرانو میکنن خودشون بدترن یا بدتر میشن  من حتی یه زنی که مطمئن باشم تن فروشی میکنه منع نمیکنم قضاوتشم با خداست  خدا میدونه چه به سرش اومده که اینکارا میکنه تمام وجودم میلرزه قضاوتش کنم  اون موقع شما اومدی خیلی راحت توهین میکنی به خانومای سایت که تشنه ی مردان     در ضمن من اصلا مذهبی نیستم اما از وجدانم میترسم    

منم نخواستم به همت بریزم اگه به هم میریختی تغییر میکردی بهتر بود گفتم شعار نده توهین نکن کساییکه ...

من نگفتم تشنه مردها هستن گفتم جایی جز اینجا برای حرف زدن ندارن هنوزم میگم نظرم همینه ببخشید طرف میاد مرده تو تاپیک اقدام نظر میذاره دستور میده الان بگم کارش درسته؟!بعد همون خانم هم میاد دو ساعت باهاش الکی صحبت میکنه و در نهایت تاپیک میترکه 

حالا شما چه اصراری داری ادامه بدی این بحث رو خوب باهاشون صحبت کن بحث کن دیگه چرا اومدی گیر دادی به من هرچی هم دوست داری میگی 

مثلا مچ منو گرفتی دیگه خوبه تاپیک درباره خرید ماشینه درباره بارداری و اقدام نیست نوشتم ماشین بازها به ویژه آقایون 

من نگفتم تشنه مردها هستن گفتم جایی جز اینجا برای حرف زدن ندارن هنوزم میگم نظرم همینه ببخشید طرف میاد ...

بی خیال    خودت و خدای خودت   تموم   بای

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز