2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
کاش همو میتونستیم بغل کنیم دردامون کی خوب میشهمن هنوز دختربچگی مو حس میکنم اینکه هنوز پر از عشقم چرا ...

فدایه دلت ، از راهه خیلی خیلی دوور بغلت مبکنم دوستم الهی که خدا دلهامونو اروم‌کنه ما قدره عشقو میدونیم ولی متاسفانه گیره یک مشت بی لیاقت افتادیم حیففف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه کمکم کنید 

.رابطه ی اینا یک ماهه بوده و احساسی همکارن فقط تو سرچاش صیغه و چند تا سوال درمورد رابطه ی جنسی بوده که من دقیقا روز بعد سرچ رو دیدم و رابطه تموم حالا هم که افتاده به غلط کردن .ماشینو زد به اسمم خونه هم قراره هفته ی آینده بزنه و تعهد محضری .به مامانمم قول داد که تکرار نکنه تو دوراهیم میگم وقتی به اسمم زد بزارم برم چون زورم میاد بعدا همون آدم بیاد سر حاضری که من زجرشو کشیدم 

الان دیگه مث قبل نیست که طلاق گرفتن سخت باشه! اتفاقا صدور حکم طلاق مث آب خوردنه اما بحث مهریه یکم دو ...

منم خیلی واسه زندگی هزینه میکنم خودش پولاش رو نمیدونم چکار میکنه متاشین خارجی خریده اونوقت من دارم هزینه میکنم 

چون عاشق خونوادم بودم

چون زندگیمو با تمام سختی هاش دوست داشتم الان مردم دیگه

من سه دونگ دارم البته هنوز دارم قسط خونه میدم اگه بتونم سر به زنگار با مامور برسم سروقتش سه دونگ دیگه هم پای مهریه میتونم بگیرم

اون خیلی خیلی به من بدهکاره چه مادی چه معنوی

تمام این سالها خرج خودمو دادم و کمک زندگی هم بودم و اون پول انبار کرد که بره به  زن خیابونی پول بده   

میشه کمکم کنید .رابطه ی اینا یک ماهه بوده و احساسی همکارن فقط تو سرچاش صیغه و چند تا سوال درمورد راب ...

زندگیتو دوست دارم میفهمم حق هم داری

حالا که میخای زندگی کنی اینارو ازش بگیر و اگر باز در آینده خیانت کرد که میکنه لااقل دست خالی نباشی

همیشه تایپک خیانت میخوندم فکر نمیکردم سر خودم بیاد انقد اطمینان داشتم حالا نابود شدم

اصلا عجله نکن برا انتقام گرفتن! انقدر بش بی محلی کن تا خونه رو هم بزنه بنامت بعد بهش فرصت بده البته اینجور آدما دیگ بدرد زندگی نمیخورن چون از ترس آبرو متعهد میمونن نه از روی احساس و عشق 

اما خداروشکر کن که انقدر دست و دلباز هست که برا بدست اوردن دلت اینهمه ریخت و پاش میکنه شوهر بی وجود من حتی سهمم از خونه ای که باهم خریده بودیم هم بالاکشید و باکمال پررویی جلو همه گفت حتما ایرادی داشتی که رفتم با زن دیگه ای! الان محکوم شده به پرداخت تمام مهریه و قیافش دیدنیه

منم خیلی واسه زندگی هزینه میکنم خودش پولاش رو نمیدونم چکار میکنه متاشین خارجی خریده اونوقت من دارم ه ...

از حقوق ماه آینده ت دیگه یک هزارتومنی هم خرج نکن 

متاسفانه قانون مهریه اینجوری که شما فکر میکنی نیست که چون نصف خونه بنامش هست بعنوان مهریه بتونی ازش بگیری

طبق قانون اگر فقط همین یه خونه بنامش باشه جزو مستثنیات دین محسوب میشه و چون فقط سه دنگ هست برا خودش میمونه و میتونه مهریه رو اقساطی پرداخت کنه فقط میتونی ماشین رو توقیف کنی و بعنوان جبران مبلغ مهریه بذاریش برا فروش

اخیش خداروشکر که باید مهریه بده چطوری تونستی محکومش کنی به مهریه

انقدر احمق بود که مثلا میخواست با درخواست طلاق خانوادم رو چون ترس از آبرو و طلاق داشتن بترسونه🤣

منم همین رو گرفتم دست و مهریه رو گذاشتم اجرا! جالبه انقدرر پررو بود و اعتماد بنفس کاذب داشت توی تمام جلسات اصرار به طلاق میکرد و بازم همین به ضررش شد

حالا بره توی گرمای جنوب عین سگ کار کنه و یک سوم حقوقش رو ماهانه بعنوان مهریه برامن واریز کنه😎😎😎

سه دونگ خودم رو که میتونم بگیرم؟ یا اونم اما و اگر داره؟

اگر بنام خودت هست و ثبت محضری شده برا خودت میمونه اما مهریه رو الان دیگه اقساطی میکنن و اگر شوهرت کارمند حقوق بگیر باشه و حقوقش بالای ۲۰تومن باشه ماهیانه یک سوم حقوقش رو بعنوان قسط مهریه ازش کسر میکنن تا آخر عمر