2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
وای حالا خوبه با هم رابطه نداشتن یه مشاوری بود میگف داماد با مادرزنش که بیوه بوده دوس داشته رابطه جن ...

الله و علم ب گفته خودشون ک ن .نمیدونم چیکار کردن چیکار نکردن گناهش پایه خودشون.من ک نمیگذرم

اگر بنام خودت هست و ثبت محضری شده برا خودت میمونه اما مهریه رو الان دیگه اقساطی میکنن و اگر شوهرت کا ...

دو سال پیش خونه رو خریدیم سه دونگ واسه منه سند تک برگ هم دارم منتها دارم قسط بانک میدم اونم قسط خودشو پس تو این مشکلی نیست؟

بعد مهریه من 1014 تا سکه هست اگه با مامور سروقتش برم تو کثافتش مچ بگیرم بازم تعلق نمیگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند بار گفتی دوستت خدمات میداده، مگه شما اندازه اون خدمات نمی دادی؟

ببخشید اینو میگم من اگه شک نکرده بودم به خیانتش 5 سال طول کشید چون رابطه جنسیمون خوب بود نمیشه اینجا چیزی گفت همه سنی هستن ولی یه امتیازی دارم که خیلی خیلی کم پیش میاد کسی داشته باشه ما تقریبا هر شب یا یه روز درمیون رابطه داشتیم

واقعا نمیدونم چه جذابیتی واسش داشت نمیتونم بگم چیزهایی که گفته

ببخشید اینو میگم من اگه شک نکرده بودم به خیانتش 5 سال طول کشید چون رابطه جنسیمون خوب بود نمیشه اینجا ...

خیلی عجیبه هم میگی زیبایی هم شاغلی هم رابطه تون خوبه

اینجوری که دیگه نمیشه به هیچ مردی اعتماد کرد

شاید شوهرت بیش از حد گرمه

ب خدمات نیس. ب ذات تنوع طلب لجنشونه. ولشون کنی ب گربه سر کوچم رحم نمیکنن .

همیشه واسه یه غریبه هردو طرف از جون مایه میزارن کارهایی که با همسر خودشون نمیکنن با کسی دیگه انجام میدن  

خیلی عجیبه هم میگی زیبایی هم شاغلی هم رابطه تون خوبهاینجوری که دیگه نمیشه به هیچ مردی اعتماد کردشاید ...

خب من همیشه باهاش راه میام و نه نمیگم از تمییزی و شیک بودن و رابطه کم نمیزارم درد و بلاش چیه پس 

غیر اینه که تنوع دوست داره؟

دو سال پیش خونه رو خریدیم سه دونگ واسه منه سند تک برگ هم دارم منتها دارم قسط بانک میدم اونم قسط خودش ...

نه! طبق شرع اسلام میتونه بگه صیغه ش کردم و صیغه هم حلاله! 

اگر مردی زن خودش رو حین زنا ببینه و بخواد طلاقش بده باید حق و حقوق زنش رو پرداخت کنه چون درخواست از طرف مرد هست اما وقتی درخواست از طرف زن باشه قانون شل میکنه و میگه قضیه مهریه رو توافقی حل کنین

من چون درخواست طلاق از طرف شوهرم بود مهریه کامل افتاد گردنش وگرنه اگر من درخواست میدادم شاید نصفش بهم تعلق میگرفت بنظرم سرفرصت با یه وکیل هم مشورت کن

خب من همیشه باهاش راه میام و نه نمیگم از تمییزی و شیک بودن و رابطه کم نمیزارم درد و بلاش چیه پس غیر ...

۹۹درصد مردا تنوع طلبن.ب نظرم تو ذاتشونه. اونایی ک کاری نمیکنن سرکوبش میکنن .

ی داستان بود . عروسه میره ب مادرشوهرش میگه پسرت خیانت میکنه بهم ی کاری کن. مادره هم میره چن تا تخم مرغ رنگ میکنه هر کدوم ی رنگ. ب پسرش میگه اینارو بشکن میشکنه میگه چین میگه تخم مرغ. میگه زنم همینه داخل همشون یکیه فقط رنگاشون فرق میکنه😆آدم باشید آقایون لطفا اگه می‌بینید من هیچ دلتون واسه بچهایی که ی مادر افسرده و دل مرده میخواد بزرگشون کنه بسوزه همین😪😔