2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

9917 بازدید | 301 پست

تازگی ها بوسه ات طعم سیاست میدهد.

تلخ و شیرین است؛هشدار خیانت میدهد

حال آغوش تو مانند گذشته خوب نیست

عطر تو بوی خیانت در امانت میدهد

دست هایت را نمی فهمم ولی در دستم است

لمس هم گاهی صدای گنگ رخوت میدهد

چیست در زیبایی نفرینی چشمان تو که جواب عشق

را با هتک حرمت میدهد......🥺🥺🥺💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایا هیچکسی این نوشته رو درک نکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
الهی آمینکه من تو شوک عمیقی هستم و با گریه تایپ میکنم

خدا به دلت آرامش بده عزیزم شکنجه آوره 😔

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خدا به دلت آرامش بده عزیزم شکنجه آوره 😔

یه بار بخشیدمش 5 سال پیش بود

این بار نمیتونم نمیدونه که فهمیدم

ولی من در عزای از دست رفتن خودم سوگواری میکنم و طلاق رو میگیرم و خفه میشم در نامردی هاش

یه بار بخشیدمش 5 سال پیش بوداین بار نمیتونم نمیدونه که فهمیدمولی من در عزای از دست رفتن خودم سوگواری ...

خدا نگذره از آدم. خیانتکار و اونی که شریک این جرم بزرگ میشه باهاش 

خدا نگذره از آدم. خیانتکار و اونی که شریک این جرم بزرگ میشه باهاش

بار اول با یه نفر چند سال بود

حالا فهمیدم دنبال زنهای خیابونی هست و صیغه... و منی که زیبایی ام زبانزد خاص و عام هست 

منی که مثل کوه پشتش بودم

با من چکار کرد