2777
2789
عنوان

تقریباً دوماهه پریود نشدم

178 بازدید | 19 پست

بخاطر تنبلی تخمدان

چندروزه پروژسترون زدم و احتمالا امروز بشم خیلی دل درد دارم

بنظرتون چی بخورم که به خونریزی شدید بیفتم؟چون دفعه پیش هم خیلی کم بود حجمش و رنگ سیاه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رازیانه بگیر بخور زود میشی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

آخی خیلی ناراحت شدم😕

چرا مسخره میکنی طرفو😐

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

شنیدم رازیانه خوبه اما اگر کیست سینه نداری و پرولاکتین بالا ندارب

نه ندارم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من هیچی جواب نمیده یه قابلمه زعفران دم کرده هم اثر نداره 😂😂😂

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️