2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
حال ماهایی که خیانت دیدیم چطور خوب میشه؟من برای بار دوم نمیتونم پاشم نشستم و فلج شدم

مگه نگفتی اشتباه کرده بودی حل شده؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برایه دله هممون چه باشور و اشتیاق اومدیم تو زندگیه یک مشت بی لیاقت چی بگم

کاش زن به دنیا نمیومدم کاش مرد بودم 

یادمه منو میخاست خیلی این در اون در زد تا زنش بشم همش میگفتم خدایا اگه باهاش خوشبخت میشم مارو بهم برسون وگرنه بره از زندگیم

یادمه تو دوستیمون این سرباز بود نقطه صفر مرزی من حصبه گرفته بودم بستری بودم بیمارستان طوری که 6 روز بود و مرگ رو دیدم دکتر قطع امید کرده بود وقتی تو بیهوشی و هوشیاری بودم داشت به بابام میگفت اونم اشک میریخت بابام گفت اعزامش میکنم شهر دیگه با آمبولانس رفتیم اما اون بیمارستان جا نداشت و 6 نفر بر اثر همین حصبه مرده بودن دوباره برگشتم بیمارستان این فهمیده بود خواهرم بهش گفته بود اجازه نمیدادن از سربازی بیاد فرار کرد یه روزه اومد بیمارستان منو ببینه حتی پرستارها همه کشیک میدادن بابام نیاد دو دقیقه بیاد منو ببینه اومد و گریه میکرد برام میگفت خوب میشی من سید هستم زود رفت اضافه خدمت هم خورد نیمه های شب تیم از 42 رسید 38 به طور معجزه اسایی تبم کم شد و فرداش مرخص کردن حتی پرستارها میگفتن دعا به جون عاشقت بکن

یه دونه دختر دارمچی شد اینطور هرزه شدما که با سختی به هم رسیدیم ما که با گریه و چند سال خاطرخواهی به ...

متاسفانه ما زن ها دوست داریم خودمون گول بزنیم و بگیم طرفمون هرزه نیست! من بارها موارد مشکوک از شوهر بدذاتم دیدم و هربار یجوری ماسمالی میکرد تا این اواخر که فهمیدم یه زن صیغه ای مطلقه برا دوسال داشته و هرچی داشتیم رو ریخته به پاش و زنه تلکه ش کرده و سرهمینم رابطشون بهم خورد! 

اونوقت این بی صفت بمن میگفت تو زندگی قناعت کن میخوام فلان کنم بهمان کنم و من ساده هشت سال تمام با عقیم بودنش و شرایط کاری سخت و نداری هاش ساختم

الان دوساله اومدم خونه مادرم و حرف هیچکس هم برام مهم نیست تا داغ مهریه رو به دلش نذارم ولش نمیکنم 

اینجور مردا از همون مجردی هرزه بودن و دست خودشون نیست و به مرض استسقا جنسی دچارن

اون قضیه دو سال پیش اسفند بود

ای وای عزیزم 🥲🥲خدا ب دلت آرامش بده گلم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

کاش زن به دنیا نمیومدم کاش مرد بودم یادمه منو میخاست خیلی این در اون در زد تا زنش بشم همش میگفتم خدا ...

اشکم در اومد ، میمیرن اگه مثله اول عاشق بمونن؟ ماله من هم همین خودشو کشتتتتتت میدونست ازش بالاترم خودش هم باورش نمیشد ولی گند زد ، مثله شوهره تو اشکمو دراوردی بمیرم براتتت

مدرک ندارم به مشاوری که در جریان مشکلات ما بود و همش با افتخار به دانشجوهاش تعریف میکرد که دو تا مرا ...

گلم میشه بگی ماجرای دوستت را چطور فهمیدی؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب
اشکم در اومد ، میمیرن اگه مثله اول عاشق بمونن؟ ماله من هم همین خودشو کشتتتتتت میدونست ازش بالاترم خو ...

کاش همو میتونستیم بغل کنیم دردامون کی خوب میشه

من هنوز دختربچگی مو حس میکنم اینکه هنوز پر از عشقم 

چرا باید خدا اینطور ادم هارو سرراهمون قرار بده

من تو مجردی پاک زندگی کردم همش میگفتم میخام صفر تا صدم واسه همسرم باشه با همین دوست شدم با همینم ازدواج کردم با اینکه خیلی موقعیت شیطونی داشتم اما سالم زندگی کردم حالا میفهمم اشتباه کردم باید نهایت شیطنت رو میکردم

ولی این تن فروش ها همچین تحفه ای هم نیستن چندشن بیشتر

دردم همینه هرچی داغون هست دنبال اونه 

حتی اون زمام مشاور گفت شوهرت یه کمبودهایی داره میخاد از طریق زنهای پایین اعتماد به نفسش رو بالا ببره

خدایا چه چیزهایی میشنوم که درد خودم یادم میره قربون دل شکستت

الان دیگه مث قبل نیست که طلاق گرفتن سخت باشه! اتفاقا صدور حکم طلاق مث آب خوردنه اما بحث مهریه یکم دوندگی داره اما آخرش به حقت میرسی

من جات باشم دیگه توی این زندگی هزینه ای نمیکنم و برا خودم پول پس انداز میکنم 

مشکل من این بود که شوهرم درآمدش عالی بود اما خسیس بود و بهم خرجی نمیداد از اونورم اجازه کار بهم نمیداد اما توقع داشت مث قبل بشینم توی خونه و ازطریق تایپ برا خودم درآمد داشته باشم هرکاری کردم نتونستم چیزی ازش بگیرم و افتادیم تو مسبر جدایی و خداروشکر از حماقت فراوانش برا ترسوندن خانوادم خودش درخواست طلاق داد و تمام مهریه افتاد گردنش😎

اصلا غصه گذشته رو نمیخورم و فقط منتظرم حکم مهریه اجرا بشه و اونموقع قیافش دیدن داره پست فطرت