2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره افته

الو خورشتی یا خیار یا پنیر بزار روش دارو هم دگزا خوبه بریزی روش بعد مسواک که چیزی نخوری

از خوردن گوجه و بادمجون و چیزایی از این قبیل هم خودداری کن

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

برو از داروخونه یه ژل آفتین بخر بزن روش راحت شی هیچی جز این روش تاثیر نداره اولش میسوزه ولی بعدش دیگه راحتی

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

فقط آفتین ژل جوابه یدونه بگیر20ثانیه روش بزار میره

اب نمک قرقره کن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

آره آفت یا سپیدک

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

پرسیکا هم روزی دوبار قرقره کن

من 1هفته پیش سر یه اشتباه دندون پزشک تمام زبونم از زیر تا بالا و بغلا پر آفتای بزرگ شد نه میشد غذا بخورم نه حرف بزنم فقط دررررررد وحشتناک بود افت ژل و دهان شویه نجاتم داد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
پرسیکا هم روزی دوبار قرقره کنمن 1هفته پیش سر یه اشتباه دندون پزشک تمام زبونم از زیر تا بالا و بغلا پ ...

منم بعد دندون پزشکی اینجوری شدم عزیزم یعنی ربطی داره؟؟

منم بعد دندون پزشکی اینجوری شدم عزیزم یعنی ربطی داره؟؟

برلی منو امپول رو زده بود به زیر زبونم و باعث اختلال خوترسانی و در نهایت افت های وحشتناک شده بود، گاهی الرژی و گاهی هم. الوده بودن ابزار پزشک باعث این اتفاقات میشه