2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چه بد مامانت خیلی جوونه ؟اخه چه طور میتونه زندگی دخترش به هم بزنه؟ببخشید اما ذهنم درگیر شد م ...

والا پایاماشون ک دیدم تا حد آخر بود ببخشید تا در مورد زایمانم حرف زده بودن. 

تهش ی اسکول مثل من گیر آوردن گفتن شوخی بود. و البته خودمم مجبوری ب خریت زدمو خودمو 😔

من بمیرم واسه دلت واسه خودم اشکم بند اومد ولی واسه تو اشک ریختمتو که بدبخت از منی.خدایا کجایی پس

ب خاطر همین میگم میتونی جدا شو.

من گیر کردم . وبی قسم خوردم با خودم ببینم چیزی خون ب پا میکنم

والا پایاماشون ک دیدم تا حد آخر بود ببخشید تا در مورد زایمانم حرف زده بودن. تهش ی اسکول مثل من گیر آ ...

وای حالا خوبه با هم رابطه نداشتن یه مشاوری بود میگف داماد با مادرزنش که بیوه بوده دوس داشته رابطه جنسی داشته باشه دختر فهمیده و نذاشته و ولی مرد هنوز دنبال رابطه جنسی بوده🤦‍♀️

من بار دومه که خیانت دیدم خدا میدونه چند بار بوده ولی من اینو فهمیدم ولی محاله بمونم فقط به پا بزارم ...

الهی بگردم عزیزم خدا کمک کنه با این که میدونم دوسش داری ، خیلی خیلی دردناکه واقعا خاک بر سره بی لیاقتشون فکر نکن تنهایی من هم همینم تازه من ایران نیستم که بگم جامعه خرابه ، خییییررررر شوهرهایه ما خرابن

الهی بگردم عزیزم خدا کمک کنه با این که میدونم دوسش داری ، خیلی خیلی دردناکه واقعا خاک بر سره بی لیاق ...

من دوسش داشتم اون بار که خیانت کرد فرصت دادم چون میخاستمش الان چی

الان بدبختم کرد