2777
2789
عنوان

خز شدن این رنگا🥴

715 بازدید | 78 پست

شما هم مثل حس میکنید ع ن رنگای،قهوه ای و کرمی و نسکافه ای و شیری و ...اینا درومده؟خونه ها و دکوراسیونش این رنگ،میری بیرون لباس عید بخری کلا همه لباسا این رنگی شده🥲بسه دیگه.حس میکنم همه شدن کرم و قهوه ای.اولش دوست داشتم این رنگا رو ولی الان میبینم همه استایلا این رنگی شده دیگه بشدت از چشمم افتاده.خیلی خزش کردن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خوشم میاد حالا سلیقه ایه دیگه

قشنگه دیگه ولی همه چیز شده این رنگی.لباس بچه ها دکوراسیون خونه،لباس بزرگترا...همه چیز و همه جا

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نه بنظرم خیلی قشنگههیچوقتم از مد نمیفته این رنگا

از مد افتاده.امسال سفید صدفی مده

قشنگه دیگه ولی همه چیز شده این رنگی.لباس بچه ها دکوراسیون خونه،لباس بزرگترا...همه چیز و همه جا

اره اینم هست تا ی چیزی مد میشه دیگه ول کنش نیستن تا خزش میکنن

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤

من دوس دارم این رنگا رو

منم دوست دارم عزیزم.ولی حس نمیکنی یکم تو استفاده ازش دارن زیاده روی میکنن؟اینهمه رنگ هست.چشممون عادت کرده به این چند تا رنگ بی روح

شبيه لباساي حبيب🤣چقد مسخرش ميكردن الان همه از استايل اون پيروي ميكنن

آره😂

اره اینم هست تا ی چیزی مد میشه دیگه ول کنش نیستن تا خزش میکنن

آره آفرین.منظور منم همینه.در حق رنگای دیگه خیلی داره کم لطفی میشه.انگار همه چیز بی روح شده

آره آفرین.منظور منم همینه.در حق رنگای دیگه خیلی داره کم لطفی میشه.انگار همه چیز بی روح شده

اره اینکه کلا دکوراسیون خونه و اتاق بچه و لباسا بی روح شدن خیلی موافقم انگار زندگی رباتیک داریم

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن😤