2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه ولی دوستم می‌گفت زیر زمین خونمون رفتم یه چیزی اجسم گفت بیارم یه توپ کوچیک افتاد زمین همینجوری هی بالا پایین شد ولی متوقف نمیشد🥵

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

یه دفعه ساعت دو نصفه شب 

شیر اب بدون که مشکلی داشته باشه  

از این پیچی هام بود 

تا ته باز شد

و تو اون خونه تنها بودم چون خونه دانشجوییم بود. 

مطمئنم مشکل نداشت 

و فقط باید با فشاردست باز میشد. 

یه لوبیا چیتی دیدم ک راه میرفت

(واقعی)

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

#ارسالی 

سلام مهشید 18سالمه 

خاطره ای ک تعریف میکنم از مامانبزرگمه 

اونموقه ها ک ازدواج کرده و دوسه تام بچه داشته گفته تو خونه کنار گلدون سه تابچه مار دیدم پرتشون زدم  تو رودخونه کشتمشونو اینا گفت شبش ک خوابیدیم یکی صدام زده کنار درخت انجیره ی زن بوده صدام زده گفته بیا مامانبزرگمم رفته اونم بش گفته سه تا عمانتی گذاشتم خونت کجان؟ اینم گفته عمانتی چی بوده اینم گفته سه تا موجود بودن اینم تازه فهمیده چیکار کرده گفتش ک بش گفتم پرت زدم تو رود خونه  اونم تهدیدم کرده گفته بد میبینی نباید اینکارو میکردیو سری رفته بالا درختو دیگه ندیدمش.... 

حالا بعد ی سال ک خالم ب دنیا میاد سالم سرحال بوده مریض شده دکتر میاد آمپول بزنه تو ی چشم بهم زدن میبینه دخترش سیاه کبود میشه او میمیره بعدش سر خاک دختربچشه دو ماهشم میبینه ک همون زن از دور وایساده تماشا کرده(: 

باز هم خاطره هست براتون دباره تعریف میکنم 

من نه ولی دوستم می‌گفت زیر زمین خونمون رفتم یه چیزی اجسم گفت بیارم یه توپ کوچیک افتاد زمین همینجوری ...

اونم درجا بیرون از زیرزمین

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

چقد عجیب شاید ساده بنظر بیاد ولی ترسناکه😨

آره خیلی خیلی عجیبه و ترسناک🥲

از خونه زیرزمینو انباری دار بدم میاد خودم