2777
2789
یه دفعه ساعت دو نصفه شب شیر اب بدون که مشکلی داشته باشه از این پیچی هام بود تا ته باز شدو تو اون خو ...

اصلا شک نکن کار جن بوده تو خوابگاه ماهم اتفاق میفتاد صدای ظرفا میومد یا در محکم بسته میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن داداشم یه خونه ویلایی قدیمی اجاره کرده بودشمال خونه برای یه پیرزن بود که تنها زندگی میکرد بچه هاش سالمندان گذاشته بودنش،یه شب مارو دعوت کرد از حیاط تراس اتا قا آشپزخونه هرجا فکر کنی آیینه بود نه حیاط دیوارنبود رودخونه بود،آدم سنگینی احساس میکرددست خواهرزادم رفت توشیشه مجبورشدن شبونه ببرنش بیمارستان من موندم زن داداشام ته حیاط انباری بودمدام برقش خاموش روشن میشد لبه پنجره  اتاق یه کیوی بود همونجور که نگاهش میکردم از لبه پنجره رفت تا آخرش پرت شد وسط اتاق ،فقط لحظه شماری میکردم صبح بشه از اونجا برم

الکیییی؟

نه بخدا

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
کلن یعنی هر خونه ای ک دیدم زیرزمین داره همه جن داشتن

وای جدی؟؟

الحمدلله تو خونه زیر زمینی نبودم هیچ وقت

این زیرزمین ایده چه خری بود🥲🥲

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

ای قدرت شیشه

ولی واقعا دیدم

۱۰ ۱۱ سالم بود

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
وای جدی؟؟الحمدلله تو خونه زیر زمینی نبودم هیچ وقتاین زیرزمین ایده چه خری بود🥲🥲

والله هرکی خونه زیرزمینی دار داشته تعریف کردن

اخه زیرزمین متروک هست کسی داخلش زندگی نمیکنه میشه محل زندگی جن ها

عجب جای مرموزی بوده چقد انرژی منفی داشته😨

من ۳سال درگیر بودم اوایل کسی حرفم باور نمی‌کرد دیگه آخرین پدرشوهرم خودش متوجه شده بود شخصی هست از دوستای شوهرم ،آدم مومنی بااون درمیون گذاشت دوتا توخونمون بودن،خیلی اذیتم میکردن ،دقیقا از اونجایی شروع شد کتاب نخودکی رو خوندم برادرشوهرم بهش گفته بود ایشونم گفته بود نخونه ولی من اهمیت ندادم بعدم از اون خونه بلند شدیم

چجوری راه میرفت کجا دیدیش

شبیه یه سوسک راه میرفت،افقی

تو حیاطمون