2777
2789
من فوبیای آب های بیشتر از 2متر رو دارم همین که زیر پات خالی میشه وای وحشتناکه به هلی کوپترم فوبیا دا ...

آفرین همین حس زیر پات خالیه ترسناکش می‌کنه

هلیکوپتر که باحاله 😃 ولی جنگی باشه خیلی ترسناک میشه واقعا جنگ وحشتناکه صدای هلیکوپترهای جنگی انفجار  نابودی 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

آفرین همین حس زیر پات خالیه ترسناکش می‌کنههلیکوپتر که باحاله 😃 ولی جنگی باشه خیلی ترسناک میشه واقعا ...

نمیدونم از این فوبیارو از بچگی داشتم دلیلشم نمیدونم وای جنگ خیلی ترسناکه چندبار خواب جنگ دیدم وحشتناک بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم از این فوبیارو از بچگی داشتم دلیلشم نمیدونم وای جنگ خیلی ترسناکه چندبار خواب جنگ دیدم وحشتنا ...

آره واقعا خدا نصیب کشوری نکنه من دیده ازش میترسم

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️