من چون خیلی موهام را محکم بستم و کشیده شده یک طرف موهام انگار عقب تره و خالی شده چه مدت استفاده کنم؟
مو بستن محکم اونم دم اسبی فاجعه س ظلمه در حق مو ! بهترین مدل بستن مو بافتنشه اونم نه سفت... شب ها هم بافت شال...زمان میبره موریخته شده برگرده ولی برمیگرده نگران نباش...اول چکاپ کلی مخصوصا هورمون ها و تیرویید و خون ویتامین دی..خیلی از ریزش به خاطر کمبود د۳ یا آهن یا کمکاری تیرویید هست اگه اینا بود شروع به درمان اینا کن همزمان از جوشونده استفادع کن ،ببین اگه ریزشت از چربی بود اولویت درمان چربی سرته به هیچ وجه روغن نرمال به موهات بدتر میریزه فقط جوشونذه ااونم انتهای حموم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و ۳۰ میزای رو شعله کم بعد خاموش میکنی میزاری ۵ ساعتی دم بکشه و اسپری کن کف سرت بعدم ماساژ بده کف سرتو پزشکام گفتن خوبه این کار دوبار در روز انجام بده شب و صبح نیاز به شستشو هم نداره
میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
مرسی ، ولی فک میکنم به خاطر همین محکم بستن باشه چون شما اگر از جایی که مو روییده یک خط هلالی فرض کنی ...
بله یکی از دلایل اصلی محکم بستن و یه یه جهت بستن مو هست إن شاء الله به مرور درست میشه زیاد بهش فکر نکنین هرچی فکر کنی بدتر میشه تلقین خیلی مهمه...یه مدت رو دوست صورتم گیر بودم جوش که میزد فک کن خمیردندون میزدم روش که بره بدتر کل صورتم پر میشد🤣🤣🤣🤣کلا بی خیال شدم باورت نمیشه چندهفته ای صورتم خوب شد الان یه لک و جوش خداروشکر ندارم الحمدلله