2777
2789
عنوان

خوبه بابام میبینه از چهارده سالگی

172 بازدید | 9 پست

خوبه میبینه ضربه خوردم

کتک خوردم

افسردگی حاد گرفته بودمنو

قرص اعصاب میخوردم .

خیانت دیدم

۱۴سالم بود خیانت روبرو دیدم

تا همین امسال ضربه میخوردم که ۱۸ سالم شد

خوبه میبینه طلاق گرفتم

خوبه میبینه روحیه خوب نیست

باز اینم اضافه شده

جایی نرفتیم ولی بدجور گم شدیم توخودمون🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابایی که دختر ۱۸ سالش طلاق گرفته مشکل داره از اون انتظار نداشته باش وقتی بچه رو شوهر داده یه حرفه یا کار یاد بگیر یا درس بخون این پدر کاری واست نمیکنه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بابایی که دختر ۱۸ سالش طلاق گرفته مشکل داره از اون انتظار نداشته باش وقتی بچه رو شوهر داده یه حرفه ی ...

روانی شدم بخدا ت ای خانه

روانی شدم بخدا ت ای خانه

حق داری ولی صبوری کن یجور خودت رو نجات بده فکر کن ببین چطوری میتونی به درآمد برسی موفق بشی خیلی زرنگ باش دختر خوب ازین بابا چیزی در نمیاد

حق داری ولی صبوری کن یجور خودت رو نجات بده فکر کن ببین چطوری میتونی به درآمد برسی موفق بشی خیلی زرنگ ...

چجوری درآمد خوششون نمیاد برم بیرون کار کنم

خدا آرزو هام نمیرسونه

چجوری درآمد خوششون نمیاد برم بیرون کار کنمخدا آرزو هام نمیرسونه

یه راهی پیدا کن یکم سرچ کن ببین چه کاریه که توش خوبی کم کم برو سمت اون کار راهش پیدا میشه چیزی که با شرایطت جور باشه پیدا کن و راضیشون کن خدا خیلی بزرگه و تو هنوز خیلیییییی راه داری سختی زندگیت الانه اگه زرنگ باشی همه چیز جبران میشه واست فرداها روشنه عزیزم

یه راهی پیدا کن یکم سرچ کن ببین چه کاریه که توش خوبی کم کم برو سمت اون کار راهش پیدا میشه چیزی که با ...

چی خب مثلا گلم

چی خب مثلا گلم

یه لیست از کارایی که فکر میکنی توشون خوبی بنویس و بعد ببین دوست داری چه کاری رو انجام بدی اگه قبلا ازدواج نکرده بودی و الان میخواستی یه شغل انتخاب کنی با توجه به توانایی علاقه و شرایطت مثلا کنکور فرهنگیان شرکت کنی یا بخونی برای رشته های انسانی یا بری طراحی لباس یادبگیری یا آشپزی یا حتی فروش لباس و... هر چیزی که دوست داری بعد برو تو دل ماجرا ببین کدوم مناسبته

راه موفقیتت رو پیدا کن

2790
2778
2791
2779
2792