2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقن اگه اینجوری باشه باید ازش جدا بشه ): چون واقن رفتارشون زشته ودورازادب والکی الکی دخترم وبد ...

نه فقط بخاطر این رفتار همسرش...کلا چیزای دیگه هم گفت مشخصه زندگی خوبی نخواهند داشت متاسفانه و اصلاهم این درست نیست که اولش اینه بعدش درست میشه اصلا ...بعدش بدتر هم خواهد شد...همچین پسر بچه ننه ی بگو چیکارکن چیکار نکنی به درد زندگی نمیخوره ..اتفاقا محکم بایست و بگو کسی که اول حرف طلاق زده وایسه رو حرفش....

من تو عقد میرفتم خونه مادرشوهرم

فقط سلام علیک.دیگع لالمونی میگرفتن تا اخر

بعد میومدم خونه

شوهرم زنگ میزد

چرا مانتوت کوتا بوده.چرا جورابت این رنگی بوده.چرا لباس چسبون پوشیده بودی.چرا چرا چرا

میفهمیدم اونا پرش کردن

یعنی قشنگگگگگ ی دعوا راه میافتاد بین منو شوهر

میگفتم چرا اینارو جلو خودم نمیگن اخه

خلاصه خیلی درگیر بودیم

ولی بعد عرویی همشونو شستم گذاشتم کنار

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
کسیودارم پشتم باشه هرموقع گفتم دعواشدبخداهرروزارزوی مرگ دارم بمیرم راحت شم  بقران اززندگیم برید ...

چرا زنده نباشی؟ زنده باش و زندگی کن ...تادیر نشده جدا بشو عزیزم....بخدا اسیر میشی بعدا...بشین همه جوانب رودر نظر بگیر اگه با این مردخوشحال نیستی سریعتر تموم کن به حرف بقیه هم کار نداشته باش برای خودت زندگی کن

از من به شما نصیحت عزیزم جدا بشو در همین عقد که هستی....من شرایطم مثل شما بود و الان مثل چی پشیمونم ...

عزیزم چجوری اینقدر راحت میگی طلاق بگیره؟توعقد همه اینجورین هرکسی تلاش میکنه طرفو بکشه سمت خانواده خودش...خانواده ها هم توقعشون زیاده و دخالت میکنن..این دوران گذراست و اگه شوهرش مشکل دیگه ای نداشته باش برن زیر یه سقف حل میشه

کسیودارم پشتم باشه هرموقع گفتم دعواشدبخداهرروزارزوی مرگ دارم بمیرم راحت شم  بقران اززندگیم برید ...

برو مشاور باید تا میتونی باید مشکلتتو حل کنی ارزوی مرگ اینا ماله ادمای ضعیفه

خدایا شکر  

بخاطرتماس همسرم گفت من هرچی میگم نمیادخونمون خستم کرده واینچیزا

وا همسرت چرا به مادرت زنگ زده این یعنی اعلان جنگ      ...بنظرم مادرت باید پشتت می بود نه اینکه جلوت بایسته .

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍