2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 88 پست
[QUOTE=46878787]راحت نمیگم عزیزم ....من همیشه همه رو به صبر دعوت کردم ولی مدل همسر ایشون رو تجربه شو ...

نه عزیزم متاسفانه مدل این جور پسرا یه تیپه....چیزای دیگه زندگیشو بخون متوجه میشی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۲سالم دخترم

ببین عزیزم بشین خوب فکراتو بکن ...یکبار برای همیشه عاقلانه تصمیم بگیر...ولی هر تصمیمی گرفتی روش وایسا...اگه بر موندن تصمیم داری چشمت رو روی همه اینا باید ببندی!...اگه هم میخوای تموم کنی گوشت رو باید به حرفای بقیه ببندی و بری جلو...خواهش میکنم بشین خوب فکرکن  دختر...خوبیها و بدیها و چیزایی که تو میخوای و برات مهم هستن رو بزار کنارهم ببین کدوم سنگینتره...بحث یه عمر زندگیه بخدا...تا فرصت داری خوب خوب خوب بشین فکرکن

برخواهرش ماشین خریده خرج دانشگاه وخرج ومخارج کل زندگیشون بااینه فقط برمن ک خرج نمیکنه گفتنی میگه خون ...

تگفتی که خسیسه...پس بیشتر دربارش باید فکر کنی...بعدم باشی خونه بابات اولا از نظر قانونی خرجت با اونه ثانیا لااقل باید ماهیانه مبلغی پول توجیبی بهت بده و برات هرچی میخای بخره

ببین عزیزم بشین خوب فکراتو بکن ...یکبار برای همیشه عاقلانه تصمیم بگیر...ولی هر تصمیمی گرفتی روش وایس ...

😔😔😔من خاستم جداشم اماخانوادم نزاشتن پشتم نبودن

😔😔😔من خاستم جداشم اماخانوادم نزاشتن پشتم نبودن

خودت پشت خودت باش...خودت بشو همه چیز خودت...انقد به خانواده هامون تکیه نکنیم...مطمئن باش از خونه بیرونت نمیکنن عزیزم....هرچی باشه بچشونی ودخترشونی ...