2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 88 پست
ببین تو خودت باهاشون گرم گرفتی و اونها جواب سلامتو ندادن یا کلاً سرد برخورد کردی ؟ یا کلاً مدل خانوا ...

باهمه گرمن بجزمن من دیگه چقدرگرم بگیرم .خودمم ادمی هستم ک سرب زیرم وکاری بکار کسی ندارم وخیلیم کم رو ایناهم میدونن اینوو چون خواهراش هم کلاسیم بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چجوری اینقدر راحت میگی طلاق بگیره؟توعقد همه اینجورین هرکسی تلاش میکنه طرفو بکشه سمت خانواده خو ...

راحت نمیگم عزیزم ....من همیشه همه رو به صبر دعوت کردم ولی مدل همسر ایشون رو تجربه شو داشتم متاسفانه زندگی به کامش تلخه.... ایشون هیچ آینده ای نداره با این مرد...البته بازم گفتم همه جوانب رو بسنج اگه واقعاخوشحال نیستی تادیر نشده نجات بده خودت رو...چون معمولا ادم  وقتی دلش گرفته ممکنه فقط بدی های طرف رو بگه....

نه عقد برای خیلیا هم دوران خوبی نبوده من اینو به تجربه دیدم ولی وقتی رفتن سرزندگیشون اوکی شدن

اره منم دیدم کسایی که تو اوایل زندگیشون خیلی مشکلات داشتن به مرور تجربه الان زندگیهای عالی دارن

خدایا شکر  

😔😔ازدنیااوادماش بریدم چرانمیمیرم همه راحت شن ازدستم 

این چه حرفیه گلم..باورکن من خودمم تو عقدم خوش نبودم همش خانواده هامون دخالت میکردن و خداروشکر از وقتی رفتم خونه خودم همه چی عالی شد...نگران نباش

عزیزم چجوری اینقدر راحت میگی طلاق بگیره؟توعقد همه اینجورین هرکسی تلاش میکنه طرفو بکشه سمت خانواده خو ...

هرموقع میریم بیرون میگه اینونگا انقدردلم میخادبپوشی بریم سرخونه زندگی خودمون برات میخرم اماالان چندماه التماس ی لباسومیکنم انگارن انگار فقط برخانوادش خرج میکنه سری شال ۵تومنی چقدردعواشداشکمودراوردبخدا

هرموقع میریم بیرون میگه اینونگا انقدردلم میخادبپوشی بریم سرخونه زندگی خودمون برات میخرم اماالان چندم ...

اوه اوه اگه خسیسه ولش کن

ارزش نداره

خودمعلی هرگز نمی بخشمت

ميشه پرنده باشي، اما رها نباشي! 

ميشه دلت بگيره اسير غصه ها شي!

حالا كه آسمونم دنياي تازه اي نيست

اون وقت يه جا بشيني محو گذشته ها شي!

ترسيده باشي از كوچ، اوجُ نديده باشي

واسه يه مشتي دونه، اهلي آدما شي

تو سايه ها بموني، درگير سايه ها شي

مفهوم زندگي رو، از ياد برده باشي

دلت بخواد دوباره، از ته دل بخوني 

از ترس ريزش اشك، غمگين و بي صدا شي

اوه اوه اگه خسیسه ولش کن ارزش نداره

برخواهرش ماشین خریده خرج دانشگاه وخرج ومخارج کل زندگیشون بااینه فقط برمن ک خرج نمیکنه گفتنی میگه خونه باباتی بخره فعلاسرخونه زندگی من نیومدی 

[QUOTE=46878787]راحت نمیگم عزیزم ....من همیشه همه رو به صبر دعوت کردم ولی مدل همسر ایشون رو تجربه شو داشتم متاسفانه ...[/QUO

نمیدونم عزیزم ولی شاید مدل همسرش با اونیکه تو ذهن شماست فرق داشته باشه..من فکر میکنم همسرش کمی وابسته به خانوادشه اینم طبیعیه چون تازه داره ازشون جدا میشه و مستقل میشه.