2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 88 پست
مگه خودشون نیومدن خاستگاری حالا چرا محلت نمیزارن؟

والا ....):

چ خونواده هایی پیدامیشن): 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سرکارخودش اونم اصلانگارن انگارهمش میگه تواینکاروکن اونکاروکن چندروزپیش تولدخواهرکوچیکش بودگفت توزنگ ...

از من به شما نصیحت عزیزم جدا بشو در همین عقد که هستی....من شرایطم مثل شما بود و الان مثل چی پشیمونم که چراازدواج کردم با همچین مردی.یه روز خوش ندارم از دست مادرش 

به شوهرت بگو میام ولی باهم بریم ....

همش پیش شوهرت باش باهاش. حرف بزن ...

وقتی تنهایی بهش بگو حرمت واحترامت مهمه برام ولی این رفتارت منو ازارم میدع که بی محلی میکنی وبگو تنهایی نمبخام برم خونه مادرت چون تنهام وبگو توباشی پیشم حس بهتریه ودوسدارم باتوبرم خونه مادرت ...

وقتیدرفتی هم توام بی محلی کن 

سلام علیک کن ولی درحداحترام ...

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
از من به شما نصیحت عزیزم جدا بشو در همین عقد که هستی....من شرایطم مثل شما بود و الان مثل چی پشیمونم ...

اره واقن اگه اینجوری باشه باید ازش جدا بشه ):

چون واقن رفتارشون زشته ودورازادب والکی الکی دخترم وبدبخت میکنن

از من به شما نصیحت عزیزم جدا بشو در همین عقد که هستی....من شرایطم مثل شما بود و الان مثل چی پشیمونم ...

کسیودارم پشتم باشه هرموقع گفتم دعواشدبخداهرروزارزوی مرگ دارم بمیرم راحت شم  بقران اززندگیم بریدم دیشب کلی ارزوکردم فردانباشم