2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست

اسی  نباید تحت هیچ‌شرایطی بزاری احترام بینتون از بین بره به خاطر ایفون این همه بهش بی احترامی‌کردی هرچی تونستی بارش کردی،الانم خودت پیش قدم‌شو ازش عذرخواهی‌کن‌بگو حالم‌خوب‌نبوده منو ببخش تا خراب تر نشده درستش کن به اون دوست بی شعورتم‌دیگه هیچی از زندگیت نگو قطع رابطه کن باهاش

منم همین حسو میکنمچند ملیارد ماشین ؟دعوا ایفون؟ نامزده یعنی اینقدر احمقه با دختری که درکش نمیکنه ساز ...

اول گفتم ک فقط صیغه محرمیت خوندیم

ثبت نشده منظورم این بود بیاد یکی باطل کنه شما انگار سواد حقوقی ندارین نظر ندید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا چرا؟من هیچ وقت روم نمی‌شه از کسی چیزی بگیرمم ...

چونک راس میگن زنی ک خرج داره ارج داره ذات مردا اینطوریه

ادم اگ بسوزه بسازه اصلا ب چشمشون نمیاد هیچوقت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مطمئن باش دوباره ک زنگ میزنه هیچ ایفونم میخره حالا ببین کی گفتم.جنس مردا همینه

بعد کامنتارو تو اینستا باز میکنی از پول پرست بودن دخترا میگن😂 انگار واقعا روشون کار کنی بدت میدن

ولی بنظرم رفیق اسی خیلی با سیاست تره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بعد کامنتارو تو اینستا باز میکنی از پول پرست بودن دخترا میگن😂 انگار واقعا روشون کار کنی بدت میدنولی ...

کی دیدی دخترای ساده بساز ب چشم بیان؟ ما ک ندیدیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کی دیدی دخترای ساده بساز ب چشم بیان؟ ما ک ندیدیم

قدر اونارو نمیدونن

درکل خیلی آدما بابد به سرشون بیاد تا بفهمن دنیا چحوریه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

قدر اونارو نمیدونندرکل خیلی آدما بابد به سرشون بیاد تا بفهمن دنیا چحوریه

دقیقا

پیام بده بگو عصبی بودم معذرت خواهی کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها هیشکی جای هیشکی نیست

لطفا زود قضاوت نکنین

من این آدم اول رابطه ینی زمانی ک دوست بودیم

منو تنها گذاشت رف با یکی دیگ جلو چشم خودم خیانت کرد اما گفتم بچه بودیم اون موقع بخشیدم

و به قول ازدواج اومد جلو خانواده مون ب خاطر قوم و مذهب مخالف بودن و از هم خوشش نمیومد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز