2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست
بچه ها اینک میگید ایفون ندیده ایی نیستمخودم ماشین دارم بهترین گوشی دارم شاید ایفون نباشه اما بد هم ن ...

کاش میومدی اینجا میپرسیدی 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریت کردم واقعا خودم اونقد ناراحتم دستام میلرزه بدنمار ساعت یک دارم گریه میکنم گوشیم دستمه فقط منتظر ...

اسی خراب کردی

مگه تو ندیده ی ایفونی؟ ضعف داری؟

ایفون وظیفه ی نامزدت نیس 

دوستت بشدت حسوده و مطمعن باش رابطه ات خراب بشه میره با نامزدت

تایپم فیکه و دروغه چقدر زود باورید بچه هاامکان نداره هیچکس انقدر خنگ و احمق باشه اینا تو فیلمام اتفا ...

منم همین حسو میکنم

چند ملیارد ماشین ؟

دعوا ایفون؟ 

نامزده یعنی اینقدر احمقه با دختری که درکش نمیکنه سازگار نیس و دنبال پولو مادیاته بمونه؟ 

اول میگ اصن ثبت نشده بعد میگ طلاقم بده

کدوم طلاق وقتی ثبت نشده😒بیا بریم استارتر هرچی ریپ زد جواب نده 

خوب باش ولی ساده نه🎀 هر چی آدما شعاری تر پست تر

دقت کنید به عضویت و تایپیک های گذشته ام من اونقد بیکار نیستم بشینم چرت بگم میخوام راه حل پیدا کنم خا ...

اول یاد بگیر ک دهن بین و گوشی نباشی 

دوما ک اینجور آدم های سمی رو از زندگیت حذف کنی چون همینا باعث میشن زندگیت خراب بشه و بشینن جای تو کنار همسرت 

بعدشم هنوز نامزدی چ توقعه ها داری ک 100میلیون برات گوشی بخره 

خودت داری خودتو بدبخت می‌کنی از چشمش میفتی دیگ صبر نمیکنه تو بگی بیا جدابشیم خودش بهت میگه گمشو از زندگیم بیرون میره با بهتر از تو از توام یادش نمیاد 

حالا هی سرزنشش کنین ولی زندگی دست همیناس دخترا پس فردام ایفونش تو جیبشه اونایی ک سوختن و ساختن سهمشو ...

اون برای آدمای سیاست داره عزیزم 

اینجا اگه نامزدش زرنگ تر باشه باهاش کات میکنه

بستگی داره طرفت چقدر مثل موم تو دستت باشه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تو چرا اینقدر حق میگی

والا بخدا

ب پسرا درک شدن نیومده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

گلم همین الان زنگ بزن عذر خواهی نکن ولی بگو عصابم خراب بود نمیدونم چرا همچین کردم اینجا تقصیر شما بود چه اشکال داره زنگ بزنی ۷۰ بار ایشون زنگ زده یبارم شما زنگ بزن نزار از دستش بدی بعدشم اون دوست حسودتو از زندگیت حذف کن و خواهش از این به بعد به دوستت گزارش دیقه به دیقه زندگیتو نده فقط خودت وگرنه آخرش همین دوستت شوهرتو از دستت میگیره

اون برای آدمای سیاست داره عزیزم اینجا اگه نامزدش زرنگ تر باشه باهاش کات میکنهبستگی داره طرفت چقدر مث ...

مطمئن باش دوباره ک زنگ میزنه هیچ ایفونم میخره حالا ببین کی گفتم.جنس مردا همینه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم طلسم نشدی اشتباه کردی. مطمئن باش الان بهش پیام بدی خودت رو کوچیک نکردی. فقط پذیرفتی که اشتباه کردی. فکر اینکه بهت خیانت بکنه و ... رو هم نکن.چون این به اون موارد ربطی نداره. اگر خدایی نکرده همچین کاری کنه اون اشتباه کرده. ولی الان تو اشتباه کردی بپذیر. ولی بهش نگو اشتباه کردم و اینا چون پررو میشه. بدون هیچ حرفی فقط بهش زنگ بزن. و خیلی عادی صحبت کن.درمورد گوشی هم دیگه حرف نزن. دوستت رو هم از همه جا بلاک کن

2790
2778
2791
2779
2792