2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست
این ندید بدید بازیا چیه تا یه پسر میبینید از خودتون درمیارید! پدرت چرا برات آیفون نخریده؟ خودت چرا ک ...

واقعا منم دهنم باز موند 

پدر و‌شوهر ساپورتشون نکنن باید گشنگی بکشن 

بعد چون صرفا خوشگلن، بچه مردم نباید پیشرفت کنه تا اینا ایفون داشته باشن!!!!!!

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
وای متاسفم براتعزیزم مگه خودت و دوستت عقده آیفون دارید؟اگه انقدرررر دوست دارید ایفون بگید پدرتون بخر ...

دقیقا

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تایپم فیکه و دروغه چقدر زود باورید بچه هاامکان نداره هیچکس انقدر خنگ و احمق باشه اینا تو فیلمام اتفا ...

دقت کنید به عضویت و تایپیک های گذشته ام من اونقد بیکار نیستم بشینم چرت بگم میخوام راه حل پیدا کنم خانوم محترم ک خودم زنگ نزنم پس فردا خیانت کرد 

بگ باز این میاد نمیتونه دور باصه ازم

💩اب قطه 

کاش خدا شفات بده

اگه خواستی به اون بنده خدا برگردی اول دوست سمی تو بذار کنار

نتونستی با دوستت کات کنی با شوهرت کات کن 

اون بنده خدا اسیر تو دوست خونه خراب کنت نشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها پیام بدم بهش مطمنم جواب میده و آشتی میکنیماما مطمنم اگ من پیام بدم یا زنگ بزنمدیگه مطمن میشه ...

ببین یجوری قضیه رو جمع کن بهش زنگ بزن بگو چالش بوده با دوستم شرط بسته بودیم من گفتم تو خیلی من رو دوست داری و بالای فلان غدد بهم زنگ می زنی وگرنه من شرایط مالی تو رو درک می‌کنم....

خریت کردم واقعا خودم اونقد ناراحتم دستام میلرزه بدنمار ساعت یک دارم گریه میکنم گوشیم دستمه فقط منتظر ...

خیلییییی خود خواهی .مقصر بودی حرفم گفتی حالا میخای پاتم ماچ کنهه؟؟؟

مقصری برو از دل نامزدت درش بیار

وقتی مقصری تو باید بری جلو

۱۰۰درصد مقصری

دوستمم مطمئن باش از نامزدت خوشش میاد

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها اینک میگید ایفون ندیده ایی نیستم

خودم ماشین دارم بهترین گوشی دارم شاید ایفون نباشه اما بد هم نیست در ضمن در زمان نداریش من خیلی کمک کردم

رستوران هم نمیرفتم میگفتم خودم غذا میارم پارک میخوریم ت ماشین میخوریم خودم براش بهترین کادوها رو میگیرم من فقط انگار طلسم شدم

والا حق میگی 🤣🤣

الان اگ از اینایی بود ک پول اب معدنیشم خودش حساب میکرد پسره ۷۰ بار زنگ ک نمیزد هیچی میگف پارسال واست ی شاخه گل گرفتم بست بود دیگه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
2790
2778
2791
2779
2792