2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست

اینم یه نصیحت از طرف منی ک چن  ساله طولانیه با یکیم

من اول هیچ توقعی از طرف نداشتم حتی واسم گل میخرید تا دو روز جنگ بود میگفتم جمعش کن ماشین خوب بخر حق نداری پول بدی ب اینا واسم شال میخرید میگفتم نمیخام خودم برا کادو براش دستبند طلا گرفتم یبار ساعت گرفتم هیچ کدوم از کادو هام زیر ۷ تومن نبوده

هیچ وقت و گاهی ک دسترسی ب نت نداشته 

خودم براش بسته گرفتم  رفتیم بیرون من حساب کردم میدونید چیشد من آماده اش کردم واسه بعدی 

جلو خودم گف تورو نمیخام یکی دیگرو میخام

و رفت با طرف خواستگاریش هم رفت و گف من اینجا احساس مرد بودن میکنم چون مث اسب ازش کار و پول می‌کشیدن و وقتی گفتم من این کارا رو کردم گفت زور نبوده نمیکردی خب

بعدش دختره بهش خیانت کرد و به نامزدی ترسید 

و مث چی با پشیمونی اومد سراغ من

منم فمیدم ک باید برای خودم احترام قائل بشم درسته طلاهامو براش فروختم ولی نمیزارم دیگ ازم سواستفاده کنه و آماده کنم واسه نفر بعدی 

درسته نباید اینجوری یهویی میگفتم باید وقتی میگفت دوماه دیگ منم میگفتم باشه ن اینک دعوا کنم

اشتباه من اینجا بود ک درست شد 

خودشم بی تقصیر نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش دختره بهش خیانت کرد و به نامزدی ترسید و مث چی با پشیمونی اومد سراغ منمنم فمیدم ک باید برای خودم ...

خوبه که پیام دادی حلش کردی ،شاید کار بدتر میشد .

خداروشکر❤️

انشاالله موفق و خوشبخت بشی 🥲❤️ 

ببین من اگه جای تو بودم اول اون دوسته کثافتو از زندگیم پرتش میکردم اگه بفهمه یه دوست حق نداره زندگی یه زوجو بخاطر یه گوشی بهم بریزه ..مقصرم خودتی باید بری از شوهرت معذرت خواهی کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز