2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست

اما آبان قرار عقد گذاشتیم

رسمی و اینا خانواده ها الانم خوششون نمیاد اما مجبور شدن بعدم من خودم بار ها بهش پول دادم از پس اندازم طلا مو فروختم اون موقع کارش نگرفته بود الان ت شرکت جاده سازیه کارش گرفته من اون موقع ها کافه نمیرفتم میگفتم خرجش زیاد میشه کاهی خودم حساب میکردم

خودم غذا میبردم

کی دیدی دخترای ساده بساز ب چشم بیان؟ ما ک ندیدیم

بنظرم هر چیزی وسط داره. تاپیک بغلی یه خانومه میگفت سرکار میرم باید قسط وامی که شوهرم برداشته رو بردارم. ازش خسته شدم. 

شاید زنی که خرج داره تا یه مدت ارج داره اما اونم از چشم میفته و دل آدم رو میزنه. تا حدی باید خرج داشت که ارج داشته باشی زیاده روی تو خرج هم نابود کننده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر که جدا شدی کسی که اینقدر دمدمی مزاجه که به حرف این و اون گوش میکنه و گند میزنه به زندگیش بهتره اصلا وارد زندگی اون بنده خدا نشه که اینده اون بنده خدا رو تباه میکنه 

یعنی اینقدر عقل نداشتی که اون نارفیق فقط چشم دیدن خوشبختی تو رو نداشته و حسودی میکرده

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
تو یا خودت احمقی یا ماها رو گیر اوردی حتی دختر ۹ ساله ی منم اینقدر خنگ نیست ک تو هستی

خنگ چیه آقا ایشون ماشین خریدن منم گفتم حتما واسه من هم میتونه ۱۰۰ تومن خرج کنه در ضمن هنوز طلاهای منو نریخته کجاش احمقم حرفم راست بوده فقط نباید میگفتم بهم نزنگ و تمومش کنیم باید میگفتم جای طلاها

طلای من شاید ۴۰ تومن بوده منم گفتم جای این دو ساله ک بهش دادم واسم بگیره حرف دوستمم بد بود حسود هست اما چشمش دنبال طرف نیست خودش با یکیه و دوسش داره

بچه ها از نظر تک تک تون ممنونم واقعا بعضی هاتون خیلی خوب راهنمایی کردید

من لهش پیام دادم گفتم که کجای مامانم شام درست کرده 

ساعت چن میای اونم جواب داد ک میترسم راهم ندی 

منم گفتم ن این چ حرفیه گفتش میام خونه حرف میزنیم 

معذرت خواهی هم نکردم چون میشناسمش جنبه ی اینا رو نداره ولی خداروشک حل شد

معذرت میخام اینو میگم 

ولی واقعا خاک تو سرت 

نامزد به این خوبی با این تعریفات بعد تو اینجوری کردی 

خوشی زده زیر دل بعضیا بخدا 

یکی بدبخت ارزو داره شوهرش یبار از زبونش یه دوستت دارم بیاد بیرون یا یبار یه پیام بهش بده 

بعد تو اینجوری واقعا متاسفم 

همین شماها با اینکاراتون  پسرا رو گرگ میکنین تا دفعه بعد جایی رفتن ازدواج کردن انتقام از اون دختر بدبخت میگیرن اذیتش میکنن خونشو میکنن توشیشه 

این دوست نیست بخدا اینقدر نگو دوستم برینی رو همچین دوستی 

این گرگه تو پوست 

کلا سگ محلش کن جواب پیاماش نده برات مهم نباشه بخدا زندگیتو خراب میکنه بعد یه روزی به خودت میایی میبینی دوستتو نامزدت باهم ازدواج کردن اونوقت چوب حماقتتو میخوری که دیگه کار از کار گذشته 

پس به خودت بیا تورا خدا این نصیحتمو گوش کن اصلا محلش نده یا هم سفت و سخت جوابش بده مگه چی دستش داری 

مهم نامزدته که الان واقعا قلبش شکسته 

بهترین کار اینه سریع بری یه کیک و میوه و چندتا بادکنک بگیری و یه کادو کوچک 

وقتی اومد سوپرایزش کنی و خودتو بزنی کلا به اون راه بگی میخواستم مثلا واکنشتو ببینم یا بگی میخواستم ناراحتت کنم بعد یهو سوپرایزت کنم باورت نشه 

یه همچین چیزی بعدم بگی معذرت میخاام که اینجوری گفتم و فلان 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خنگ چیه آقا ایشون ماشین خریدن منم گفتم حتما واسه من هم میتونه ۱۰۰ تومن خرج کنه در ضمن هنوز طلاهای من ...

دیگه مطمعن شدم یه تختت کمه تو واسه ماشینی برای اینده ی خودتونه اینجوری شر یه پا میکنی من شوهرم یه جفت جوراب میخره خوشحال میشم تو شوهرت تونسته خودشو جمع کنه برای اینده ای بهتر ماشین گرفته به جای این ک احساس شادی کنی بدت اومده تازه طلبکارم هستی منم همه ی طلا هامو واسه شوهرم فروختم چون زندگی هر دوتامون بود کی میخوایین این چیزارو یادبگیرین تو الان داری بهش اینو منتقل میکنی ک من طلا دادم تو هم باید به جاش ایفون بخری ک این ارزش کارتو صفر میکنه دختر جون

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
معذرت میخام اینو میگم ولی واقعا خاک تو سرت نامزد به این خوبی با این تعریفات بعد تو اینجوری کردی خوشی ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی حرفت حق من خودم واقعا دوستی ندارم فقط همیم یدونه اس ک اونم فامیله 

و از بچگی باهمیم چون هم سنیم بله درسته 

الان فمیدم همه راست میگفتن چون به دوستم گفتم حالم بده شب میان جدا شیم گفتم بیا پیشم یکم دل داریم بده خیلی حالم بد بود گف مهمونی دعوتم نمیتونم بیام و حتی نپرسید چطوری بهتری رفت مهمونی 

اون همیشه ب مشکل بر میخوره زنگ میزنه ب مت ی ساعت راهنمایی درستش میکنم اما اون حتی نتونست ده دیقه وقت بزاره واسه حال بدم

دیگه باهاش قط ارتباط میکنم فقط در حد ی فامیل خیلی ساده همین دیگ هیچ چیز زندگیمو براش تعریف نمیکنم

بچه ها از نظر تک تک تون ممنونم واقعا بعضی هاتون خیلی خوب راهنمایی کردیدمن لهش پیام دادم گفتم که کجای ...

الحمدالله حالا اول کاری قوی تر وپخته تر عمل کن

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

شب اومد میگم خاستم امتحانت کنم ک چقد منو دوست داری ک نداشتی 

معذرت خواهی نمیکنم ولی دعوا هم نمیکنم دیگه ب هیشکی اجازه دخالت نمیدم

واقعا رفیق و باید اینجا شناخت ک فشنگ ما رو ب دعوا کردن انداخت خودش داره نیره مهمونی حتی زنک زدم جواب نداد

خداروشک ک هیچ دوستی غیر از این نداشتم و نخواهمم داشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز