2777
2789
عنوان

جدا شدیم😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5543 بازدید | 129 پست
بچه ها پیام بدم بهش مطمنم جواب میده و آشتی میکنیماما مطمنم اگ من پیام بدم یا زنگ بزنمدیگه مطمن میشه ...

از بلاک در بیار ولی زنگ نزن و پیام نده

بالاخره دوباره زنگ میزنه یا پیام میده

نمیخواد در جا بگی ببخشید و غلط کردم

بگو خب دوس داشتم برام بگیری حالا ک نداری عب نداره دیگه

و بحثو عوض کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیییییییییییییی ساده و بی سیاستی 

ینی چی برآن آیفون بگیر😐

تازه گفته چشم

این دوستت همینو میخواست..میخواست که جدا بشین

حتما با این دوستتم قطع ارتباط کن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چقدر طبعت کوتاهه!! 

بجای اینکه از پیشرفت شریک زندگیت خوشحال باشی دنبال اینی که برات ایفون بخره

خودت نقشت تو زندگی خودت چیه؟ تا حالا صد میلیون در اوردی؟

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بگو میخاستم سوپرایزت کنم وسربه سرت بزارم

همین الان بهش زنگ بزن

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

حالا هی سرزنشش کنین ولی زندگی دست همیناس دخترا 

پس فردام ایفونش تو جیبشه اونایی ک سوختن و ساختن سهمشون همیشه بی محبتی و توهین شد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چقد ساده بازی درآوردی‌.باورم نمیشه سال ۱۴۰۳ کسی اینجوری از دوستش گول بخوره.دوست بچگی مهمه یا شوهرت؟؟زود دوستت بلاک کن.بذار شوهرت زنگ بزنه باهاش آروم حرف بزن دیگه حرف موبایلو وسط نکش.فقط خداکنه دوستت شماره شوهرت نداشته باشه تاالان بهش زنگ نزنه ازتو زده کنه بگه پول پرستی

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

2790
2778
2791
2779
2792