2777
2789
عنوان

نجاتم بدید

331 بازدید | 17 پست

تروخدا یکی منو نجات بده برای همیشه یکبار دیدمش وقتی دیدمش با اینکه گفت چهره ات رو بعد یه سال یادمه گفتم این به این خوشگلی و خوش صدایی صد تا کراش دیگه داره خیلی ازش خوشم اومد اما وقتی دیدمش وانمود کردم اصلا اینجور نیست باهاش حرف زدم اما احساساتم رو نشون ندادم .چقدر دلم میخواست فرداش میدیدمش تو شرکت دیگه ندیدمش تا ۷ ماه بعد اون زود تر منو دیده بود متوجه شده بود جوری رفته بود تو گوشیش و خودش رو  گرفته  بود . من فقط زیر چشمی نگاه میکردم میز روبرویی بود .هر روز سر ساعتی که اون بود عمدا میومدم تا ببینمش ولی اصلا نگاش نمیکردم میترسیدم بعد دو ماه شاخکاش تیز شد انگار فهمبده بود من خوشم ازش میاد حرکتی و نشونه  ای زد منم خوشحال اما زود تموم شد .دوباره تا یکماه ونیم دیکه ندیدمش   دوباره همون موش و گربه و بازیها خلاصه کنم نتونستنم ارتباط برقرار کنم . شماره بگیرم با اینکه لبخند رد وبدل شد .بچه ها دیگه امکان نداره ببینمش کمکم کنید .بچه ها من احساس میکنم  عشق نیست . دوپامین که روز اول  دوست داشتم باشه همنو میخوام هرچی نگاه میکنم من چون یه پسر خوش قیافه بهم توجه کرده بود بهمین دلیل دوست دارم تجربه ام تکرار شه نجاتم بدین هیچ روانشناسی نمیتونه منو نجات بدهد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو چمیدونی تو دل اون چی میگذره شاید تو اونو بیشتر دوست داری شاید مغروره خیلی شاید دیگه

اون راحت میتونه پی منو بگیره ولی اینکار رو نمیکنه چون از من مطمین نیست  ولی من دلم میخوادش 

اصلا نمیدونم چرا نمیاد میتونم به شعبه اونها بزنگم ولی درشان هودم نمیبینم

انتخاب با خودته 

بهش نگی و شاید تا آخر عمر حسرتش  بمونه

بهش بگی و شانستو امتحان کنی

البته بنظرم تا جایی که میتونی مستقیم نگو سعی کن باهاش ارتباط بگیری تا بفهمی نظرش راجب تو چیه

انتخاب با خودته بهش نگی و شاید تا آخر عمر حسرتش بمونهبهش بگی و شانستو امتحان کنیالبته بنظرم تا جایی ...

در کل میترسم اون میدونه من دوسش دارم خودش باذپق اومدذسمتم ولی من روم نشد دیگه  بعد  اون هم ندیدمش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز