2777
2789
عنوان

بارداری

171 بازدید | 15 پست

سلام من ماه پیش 9 شهریور پریود شدم و این ماه 14 مهر (با تاخیر ) و تو این مدت تاخیر حالت تعوع ، معده درد ، تکرر ادرار ، حالت گر گرفتگی داشتم که احساس میکردم که باردارم و خیلی خوشحال بودم ولی دیروز که پریود شدم خیلی ناراحت شدم ، من 20 شهریور هم سونوگرافی دادم که خیالم راحت بشه که کیست ندارم و نداشتم ، (در ضمن هنوز معده درد و تهوع دارم ) 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
باردار هستم ؟
0
0%
دلیل تاخیر با عدم وجود کیست ؟
4
100%
خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل تاخیرتم فک نکنم چیز خاصی باشه..خب تو اقدام آدم عقب جلو میشه..بیشتر از ده روز تاخیر داشته باشی باید چک بشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

سلام دوست عزیز من 18 ماه اقدام کردم واسه بارداری تر ماه حالت تهوع تکرر ادرار هرچه علائم بارداریه داشتم فقط بخاطر تلقین حالا این ماه که ب خواست خدا باردار بودم فقط یه سینه درد و یه کوچولو شکم درد داشتم ب علائم اعتماد نکن که الکی امیدوار نشی

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
واسم دعا کنید 😔😔😔

سلام پياده روى منظم صبحگاهى خيلى کمک ميکنه به فعاليت تخمکا من با پياده روى منظم از روى پيشگيرى باردار شدم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز