2777
2789
عنوان

بازوی شوهرم کبود بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7728 بازدید | 147 پست

الهی قربونت برم عزیزم . حق داری حساس باشی چون قبلاً خیانت کرده و اعتماد تو صدمه دیده‌. اینکه تو دوران بارداری هستی هم بی تاثیر نیست. فقط سعی کن بیشتر حواست بهش باشه 

الهی گاهی نگاهی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بارداری حساس شدی 

کبودی بازو که نشد دلیل نمکنه به جایی خورده یادش نیست 

برای خودم اتفاق میفته 

یا حشره میزنن انقد میخارونم جاش کبود میشه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

وا...مگه روانیه بیاد بازوشو کبود کنه؟قبلنا با گردن کبود معلوم میشد خیانت الان بازو هم هست؟

اتفاقا من گردنم هم گاهی اوقات بی دلیل کبود میشه 

انگار کسی مکیده 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

عزیزم انقد به خودت استرس نده واست خوب نیست شاید دستش خورده به جاییرفتار مشکوکی داشته تو این چند روز؟

اره همین دوروز پیش رفت حمام و تمیزکاری بعدم گوشیش رو سایلنت میزاره همش قفل داره بخدا من زنی نیستم الکی بخوام زندگیمو خراب کنم اما این رفتار مشکوک حق ندارم بهش شک کنم؟

اسی من تندتندکبودمیشمبخاطراینکه بدن کوبیده میشه اینوراونورخیلی طبیعیهمعنیش اینه باکسی هستم؟😐

اگه الکی الکی کبود میشه یه ازمایش پلاسما بده

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

والله من تازه از مسافرت برگشتم تنها هم رفته بودم زیر دوش دیدم تمام پایین تنه ام کبوده 

خب یعنی الان باید شوهرم بهم شک کنه ؟؟؟

تاحالا اصلا ازاین زاویه به کبودی هام نگاه نکرده بودم 😐