2777
2789
عنوان

بازوی شوهرم کبود بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7728 بازدید | 147 پست
خب زانو چ ربطی به بازوی کبود داره؟

اونجور که شما گفتی 😁

خب یه درصد احتمال بده خورده جایی .

چرا الکی استرس وارد میکنی به خودت ونی نی گشنگت 😍

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد شکاک نباش من خودمم یه بار کمربند ایمنی ماشین به گردنم برخورد میکرد یکم خراش داد و کبود شد اومدم ...

چجوری دهنتو سرویس کرد؟بگو تا منم دهن اینو سرویس کنم!😩

چجوری دهنتو سرویس کرد؟بگو تا منم دهن اینو سرویس کنم!😩

هیچی نگفت فقط تا بغلم کرد هی گردنمو دست میزد و نگاه خاصی میکرد دستشو گرفتم بردم کمربندو نشون دادم دوباره سرحال شد چون بهم اعتماد داشت ولی خب بازم ته دلش یه ذره شک رو بود

اسی منم بعضی موقع ها خود به خود بازوم کبود میشع تازه هیچ جاییم نمیخوره 😂

بابا حتما سفیدی آخه منم کبود میشم کبودی ک ب سیاهی میزنع چون همش ب اینور و اونور میخورم نه قرمزی اونم شوهر من با اون پوسته سبزه ک هیچ‌ جوره کبود نمیشه

ای واییییییییی.شوهر من لباس کارش یه مدت سرشونه کش دار بود شونه هاش کبود میشد منم حساس بودم اون موقع ...

اخه تو این ده سال ی بار نذاشته گردنشو کبود کنم همیشه منم بازوشو کبود میکردم چقدر الان حس میکنم بهم خیانت شده 💔

چه باشگاهی اگه میره‌ مال اونه منم پاتنرم‌ بازوهاش کبود بود دعوامون‌ شد‌ بعد از یکی پرسیدم‌ گفت‌ مال ...

بدنسازی می‌ره نمی‌دونم خدا کنه من اشتباه کرده باشم وگرنه باز زندگیم دچار تنش میشه بچه هام گناه دارن