2777
2789
عنوان

بازوی شوهرم کبود بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7699 بازدید | 147 پست
بخدا چقدر منی توووووبیچاره شوهرم از ترس من ب کوچکترین جایی نمیخوره ک کبود بشه😂ولی حساس نباش کسی باز ...

میدونی اون روز رفته بودم ترمیم مژه هام مژه کارم داشت از مشتریاش می‌گفت گفتش ک ی مشتری دارم با پرویی هم میاد تعریف میکنه می‌گفت زنه ماساژوره خونه هم داره معمولا مشتریاش مرد های متاعهلن و بعداز ماساژ اگر رابطه بخوان این اوکی گفتم واویلا تو خونه نشستیم چقدر زمونه خرابیه 😭😮‍💨می‌گفت همه جاش عملیه و خرابه کلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی اون روز رفته بودم ترمیم مژه هام مژه کارم داشت از مشتریاش می‌گفت گفتش ک ی مشتری دارم با پرویی ...

اره بابا جامعه خیلی خراب شده خراباش هم زیاد شده

حالا شمارو نمیدونم ولی سمت ما پرره

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اخه اصلا دسترسی به گوشیش ندارم همش رمزه حتی وقتی می‌زاره رو حالت پرواز میرم ازحالت پرواز بردارم رمز ...

بزن ب در مغلطه ک باید رمزشو بدونم. اصلا نمیرم سر گوشیت اما باید رمز رو به من بگی. اصلااا کوتاه نیا

بزن ب در مغلطه ک باید رمزشو بدونم. اصلا نمیرم سر گوشیت اما باید رمز رو به من بگی. اصلااا کوتاه نیا

میدونی اگر این کارو بکنم اون از من مغلطه گر تره و الان با وجود بارداریم نمی‌خوام زیادبهم استرس وارد بشه اگر این کارو بکنم هم دخترم هم بچه تو شکمم اذیت میشم خودمم تپش قلب گرفتم بزار بعداز زایمانم درستش میکنم حالیش میکنم با کی طرفه البته ک خودشم می‌دونه بزنم ب مغلطه هیچی جلو دارم نیست همیشه میگه 😂

میدونی اگر این کارو بکنم اون از من مغلطه گر تره و الان با وجود بارداریم نمی‌خوام زیادبهم استرس وارد ...

اتفاقا الان چون بارداری هواتو داره. بعد ک بچه دنیا بیاد خرش از پل گذشته. دیگه دستت به هیچیییی بند نیست

چرا ب همسراتون اعتماد ندارید و سابقه خیانت دارن ، بازم بچه دار میشید؟ هر بچه یعنی شما پابندتونو ب ای ...

من چون دخترم خیلی تنها بود بچه اوردم و خوب کاری کردم اصلا ناراضی نیستم چون تک فرزندی خیلی بده اتفاقا دور و بر شوهرم خیلی زیاده زنایی ک با وجود دوتا بچه طلاق گرفتن و زن ی ادمای خیلی اوکی شدن اونارو ک میبینه یکم ترس تو وجودش هست همیشه بعدم من همیشه بهش میگم اگر چیزی ببینم ی جوری میرم ک نتونی پیدام کنی دفعه پیش ک ازش چیزی دیدم گوشیمو خاموش کردم بچمو برداشتم رفتم کیش مثل چی نگران بود که ی وقت من نرم با کسی با طلافی نکنم ولی شکر خدا آدم بی خانواده ای نیستم ب شوهرم خیانت کنم البته می‌دونی همینا ک ب مزدا خیانت میکنن خیلی بهترن البته 😂😂

دقیقا اما دیروز هرجور شده اومد باهام اشتی کرد و منو برد بیرون دور داد اما هنوزم بهش کامل اعتماد ندار ...

,ای بابا به کتف چپت باید بگیری این چیزا رو اگه ریگی به کفشش بود ک نمی اومد منت کشی کنه میرفت ب کثافط کاریش می رسید خب....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
,ای بابا به کتف چپت باید بگیری این چیزا رو اگه ریگی به کفشش بود ک نمی اومد منت کشی کنه میرفت ب کثافط ...

چقدر باحال گفتی 😂از این ب بعد ب کتف چپم آره دوست نداره ناراحت باشم کلا شوهرم آدم زندگی دوستیه فوق العاده بچه دوست و زندگیمونو خیلی دوست داره اما خب اینقدر خونه خراب کن میبینم اصلا دیدم نسبت به مردان خیلی بد شده 🤦