2777
2789
عنوان

بازوی شوهرم کبود بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7699 بازدید | 147 پست
عزیزم وقتی باشگاه میره مطمئن باش خورده به جاییمگه قرآن الکیه دست گذاشته دیگه

نه دست نذاشت رو قران فقط گفت ب همین قبله ب جان بچه هام اگر زنی دستش ب من خورده تا فردا صبح نرسم خدا نفسمو بگیره 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پا فرق میکنه حتما سفیدی میخوره اینور و اونور

باشگاه میره از این خرتو پرتا برای حجم هم میخوره؟کبدش سالمه ؟تو نت خوندم کبودی برای غلظت خون کبد امکان داره باشه،اهل دود دم هم باشه می‌تونه غلظت خون داشته باشه

باشگاه میره از این خرتو پرتا برای حجم هم میخوره؟کبدش سالمه ؟تو نت خوندم کبودی برای غلظت خون کبد امکا ...

اره هم کبدش گربه هم همش مکمل ورزشی میخوره قلیونم میکشه

تشخیصش چجوریه میشه بگی؟

مثلا کبودی مشکی و آبی، مال ضربه هست و معمولا درد داره

کبودی مکیدن یا گاز گرفتن معمولا در حد دهن هست و حالت دهن مشخصه

کبودی های نقطه ای و چندتایی و ... مربوط به ضربه هست . یا خودبه‌ خودی به وجود میاد

البته اینا کلی هست، ممکنه همیشه اینطوری نباشه

بلانسبت همه کسایی که گاز میگیرن😂😂😂😂😂 خوبت شد؟

اره خوب شد🤣😁😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

اخه تو این ده سال ی بار نذاشته گردنشو کبود کنم همیشه منم بازوشو کبود میکردم چقدر الان حس میکنم بهم خ ...

نترس عزیزم به دلت بد راه نده اینجوری افسردگی میگیری داغون میشی

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

بخدا چقدر منی تووووو

بیچاره شوهرم از ترس من ب کوچکترین جایی نمیخوره ک کبود بشه😂

ولی حساس نباش کسی بازو رو کبود نمیکنه ک

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
برو قسمت پیامک هاش. سه نقطه گوشه رو بزن. سطل زباله شو بزن. پیام های پاک شده تا یک ماه اونجا میمونه

اخه اصلا دسترسی به گوشیش ندارم همش رمزه حتی وقتی می‌زاره رو حالت پرواز میرم ازحالت پرواز بردارم رمز میخواد 😭

نترس عزیزم به دلت بد راه نده اینجوری افسردگی میگیری داغون میشی

دقیقا اما دیروز هرجور شده اومد باهام اشتی کرد و منو برد بیرون دور داد اما هنوزم بهش کامل اعتماد ندارم 😬