2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوری گفت

392 بازدید | 16 پست

خیلی ناراحتم نمیدونم چرا اینجور کردم

الان چند ساله ازدواج کردیم بچم ۳ سالشه بعد گفت زنا همشون قدر نشناسن گفتم نه که چقدر طلا برام خریدی قدر اونارو نمیدونم؟حداقل تازه ازدواج کرده بودیم هر مناسبت یه طلا میگرفتی الان یکم طلا داشتم

گفت تو برام چی گرفتی

حالا که دقت میکنم من بعد عروسی بجز پارسال که ۸ تومن وسایل خونه خریدم روز مرد دیگه هدیه ای نگرفتم براش

اون برام گل گرفته و پول داده مثلا امسال ۱ تومن داد تولدمم ۱۰ تومن داد

یبارم طلا فروختم چون دوست داشت یه کاری رو شروع کنه و آخرم نشد و پول طلارو دادیم خیریه

عذاب وجدان دارمممم

دیگه دوطرفه کار خاصی برای هم نکردین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا براش هدیه نمیخری

نمیدونم اصلا انگار فکر نکرده بودم بهش

هربار گفتم بیا بریم ادکلن بخرم کلاه موتور ازون گرونا بخرم کمربند بخرم گفته نمیخوام

کیک مپزم براش تموم میشه میره