2777
2789
عنوان

میشه مولتی ویتامین از 4ماهگی داد

61 بازدید | 14 پست

پسرم ۴ ماه ونیمشه بهداشت گف اونایی که نمیخورن مولتی میدن اما به من آد داد

پسرمن همشو تف میکنه یا میپره تو گلوش بابدبختی باید داد گاهس میره تو گلوش سرفه میکنه شیر بالامیاره

دوست دارم مولتی بدم یکمم اشتهاش باز بشه چون اخر شب تا ظهر روز بد خیلی کم شیرمیخوره

میتونم مولتی بدم ؟

چه مولتی خوبه؟

عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم ولی جواب بدی دعات میکنم

میشه بگی حالا که پسرت چهار ماهشه خواب شبش تنطیم شده؟؟ من اول راهم خیلی سخته برام میخوام بدونم کمکم بهتر میشه اسون میشه بچه داری؟

حسبی الله ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم ولی جواب بدی دعات میکنم میشه بگی حالا که پسرت چهار ماهشه خواب شبش تن ...

پسر من از وقتی شیرخشک میخوره شبا راحت میخابه.

بیدار نمیشه خودم تو خواب شیر میدم

میشه بگین از چند ماهگی بهش شیرخشک دادین و چه شیرخشکی؟

ببلاک از اول دادم اما درکنار شیر خودم. اوایل بیشتر شیر خودم رو دادم وفقط بخاطر زردی شیرخشک دادم که خدارو شکر نگرفت چون اگه بچه شیر بخوره چه مادر و چه شیرخشک زردی نمیگیره منم شیرم کم بود دیگه تند تند شیر خشک دادم

بعد که شیرم زیاد شد شیرخودم

یه ماهه بود یکی از عزیزانم فوت کرد ومن چون ناراحت بودم درگیر مراسم شیرخشک میدادم

پسرن کم کم سینمو پس زد

تا دو سه ماهگی دوشیدم دادم اما بعدش خشک شد .

شیرخشک ببلاک میدم

ببلاک از اول دادم اما درکنار شیر خودم. اوایل بیشتر شیر خودم رو دادم وفقط بخاطر زردی شیرخشک دادم که ...

به نظرتون منم از سه ماهگی شیرخشک بدم؟ خیلی روحیم داغونه حتی نمیرسم موهامو شونه کنم به نظرتون شیرخشک بدم کارم اسون تر میشه؟

حسبی الله ❤
به نظرتون منم از سه ماهگی شیرخشک بدم؟ خیلی روحیم داغونه حتی نمیرسم موهامو شونه کنم به نظرتون شیرخشک ...

منم خیلی حالم بد بود .

من یه مدت افسردگی گرفتم چون نتونستم شیر بدم

اگه شیرت خوبه چرا میخای شیرخشک بدی

نهایت کمکی بده